​CHP'de o iddialar doğru çıktı!

CHP'de dillendirilen 'masa başında delege yazılıyor' iddiaları doğru çıktı!
KARŞI GAZETE | ÖZEL

Olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı CHP'de dillendirilen 'delege seçimleri adil yapılmıyor, masa başında listeler yazılıyor' eleştirileri  doğru çıktı.

Tekirdağ'da mahalle delegelerinin adil bir yöntemle seçilmediğini tespit eden CHP Genel Merkezi, Tekirdağ'ın Çorlu, Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerindeki seçim sürecinin durdurulması talimatı verdi.

CHP Genel Merkezi'nden Tekin Bingöl ve Gürsel Tekin imzasıyla gönderilen genelgede; söz konusu üç ilçeden istenen tutanakların ve listelerin  Genel Merkez'e gönderilmediği, seçimlerin sağlıklı bir ortamda   yapılmadığı, üç gün önceden asılması gereken listelerin hala asılmadığının tespit edildiği ifade edildi.

Seçim sürecinin usulsüz şekilde ve parti tüzüğü ile kongreler yönetmeliğine aykırı olduğu gerekçesiyle durdurulduğu belirtildi.

Bu durumda Kasım ayının son haftasında yapılacağı açıklanan ilçe kongreleri de başka bir tarihe ertelenmiş oldu.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
  • emrah f esem
    kasaba-seçmen-zihniyet emrah f esem - 13 Kasım 2015 Tüm kasabalardaki bu parti yönetimlerinin 'çoğu' korkunç derecede kültürsüz cahil adamlar.Tamirhanelere,gariban çalışanlara uğrayıp tokalaşmayan ellerini sıkmayan takım elbiselerinin üzerindeki tozları havalı havalı silkeleyen 'pozörlerdir'.Çözüm oralarda emekli olan en önemliside geçmişte paraya,kariyere doymuşluğu ispatlı emeklilerin,aklı başındakilerin seçtiklerini değerlendirmektir..

:

:

:

:

"​CHP'de o iddialar doğru çıktı!" hakkında Tweetler

DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete