Günün Videosu

IŞİD'e Sarin gazı iddianamesi kimi yakacak?

CHP milletvekili Eren Erdem, hakkında soruşturma başlatan savcı için suç duyurusunda bulundu.
KARŞI GAZETE | RÖPORTAJ 

SARİN GAZI SORUŞTURMASI AÇAN SAVCIYA SUÇ DUYURUSU 


IŞİD'in Suriye'de kullandığı sarin gazının bileşenlerini Türkiye'den aldığına dair iddiaları gündeme getiren ve delil olarak da  2013 yılında Adana'da başlatılan soruşturma iddianamesini gösteren CHP Milletvekili Eren Erdem  hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Karşı Gazete'ye konuşan Erdem, hakkında soruşturma başlatan savcı hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

"SAVCININ İDDİALARI MESNETSİZ"

Erdem, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

"Ülkenin kaynakları ile beslenen habis varlıklar olan havuz medyasının alçak kalemşörleri tarafından yönlendirilerek, hakkımda mesnetsiz ve gerçek dışı yaklaşımlarla soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında suç duyurusunda bulunacağım

"TBMM KÜRSÜSÜNDE NE SÖYLEDİYSEM, RÖPORTAJDA DA AYNISINI SÖYLEDİM"

Birkaç ay önce basın toplantısı ile paylaştığım, akabinde yerel/ ulusal onlarca TV kanalında anlattığım ve TBMM kürsüsünde bizzat Adana Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arıkan'ın 2013 yılında hazırlamış olduğu sarin gazı iddianamesini göstererek yaptığım konuşma neticesinde doğal olarak çok sayıda yerli ve yabancı basın organı benimle röportaj yapmak istemiştir. 

"BİR MİLLETVEKİLİ OLARAK KÜRSÜ DOKUNULMAZLIĞIM VAR"

Türkiye'de yaşananları anlamaya çalışan çok sayıda yabancı TV ve gazeteye Meclis'te yapmış olduğum konuşmanın bir cümlesini bile değiştirmeden demeçler verdim.

Dolayısıyla benim bir milletvekili olarak kürsü dokunulmazlığım var. Kürsüde Konuştuğum bir şeyin aynısını bana soran her basın mensubuna harfiyen ifade edebilirim çünkü zaten aynısını kürsüde söyledim.

"AKP GENÇLİK KOLLARI VE OSMANLI OCAKLARI HEDEF GÖSTERDİ"

Günlerdir ev adresim, kardeşimin iş yerinin adresi, AKP Gençlik Kolları ve Osmanlı Ocakları mensupları tarafından internette paylaşılıyor.

Sebebi benim bir vatan ihanetini belgelemiş olmam. Tıpkı Can Dündar'ın vatana ihaneti belgeleyip, vatana ihanetten yargılanması gibi. 


"SARAY SOYTARILARINA HESAP SORACAĞIMI İLAN EDİYORUM"

Bu halk kimin vatansever kimin vatan haini olduğunu çok iyi biliyor... Sırtını saraya yaslayıp televizyonlardan  şahsımı ve vatanseverleri hedef gösteren saray soytarılarına ayrıca hesap soracağımı, hukuk önünde hepsinin hesap vereceğini ve onların ağzına bakan savcıların açmış olduğu soruşturmadan dolayı yargılanacağını, bu kirli kumpas düzeninin elbet yıkılacağını, sonuna kadar dimdik durarak, bu faşistlere  karşı mücadelemi sürdüreceğimi ilan ederim."

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
  • murat cesur
    SIFIRLANAMAYANLARIN GİTTİĞİ YER murat cesur - 28 Ocak 2016 MALEZYA BAŞBAKANI NECİP RAZAK IN ŞAHSİ BANKA HESABINA YATIRILAN '' 681 MİLYON DOLAR ''' GİZEMLİ PARA TÜRKİYEDEN KAÇIRILAN SIFIRLANAMAYAN PARA OLMA İHTİMALİNE NE DERSİNİZ DOSTLAR...BİRİLERİNİN PARALARI MALEZYAYA KAÇIRDIĞI SÖYLENİYORDU...HATTA KENDİSİNİN AİLESİ İLE SIĞINACI YER OLARAKDA MALEZYA NIN ADI GEÇİYORDU...

:

:

:

:

"IŞİD'e Sarin gazı iddianamesi kimi yakacak?" hakkında Tweetler

DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete