Mahkeme, İstanbulkart vurgununa dur dedi...

"İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İstanbulkart'la ilgili bugüne kadar almış olduğu tüm paralar haksızdır, yolsuzdur."
KARŞI GAZETE | ÖZEL

İSTANBULLULAR, 10 TL KART BEDELİNİ GERİ ALABİLECEK...


Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiren hukuk mücadelesi sonuçlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, tüm İstanbullulara, toplu ulaşımda kullandıkları İstanbulkart bedeli olarak ödedikleri 10 TL ücreti geri alabileceklerini duyurdu.

TANAL: "İSTANBULKART İLE HIRSIZLIK YAPILIYOR"

"İstanbulkart, İstanbul'da 10 TL'ye satılıyor, hırsızlık yapılıyor, yolsuzluk yapılıyor, halkın cebindeki parası çalınıyor." diyen Tanal, konuyu Tüketici Mahkemesi'ne götürdüğünü,  mahkemenin kart bedelini iptal ettiğini; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin itirazına rağmen 4 yıllık hukuk mücadelesi sonucunda kararın kesinleştiğini ifade etti.

Karşı Gazete aracılığıyla kararı duyuran ve  tüm İstanbullulara seslenen Tanal, İstanbulkart bedeli olarak ödenen 10 TL ücretin iadesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesine müracaat edilmesi çağrısı yaptı. 

"İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İstanbulkart'la ilgili bugüne kadar almış olduğu tüm paralar haksızdır, yolsuzdur ve belediye o parayı başka yerlere harcamıştır ama bir şeye harcamadığını iyi biliyorum, kamu hizmeti için harcamadığını iyi biliyorum." diyen Mahmut Tanal, başta Ankara olmak üzere diğer şehirlerde de aynı mücadeleyi sürdüreceğini duyurdu.

 

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr 

    :

    :

    :

    :

    "Mahkeme, İstanbulkart vurgununa dur dedi..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete