close

Silah çeken Milli Eğitim Müdüründen gizli örgüt göndermesi

”Erdoğan emri vermiştir ve temizlik başlamıştır Bekir abim" ifadesi, ne anlama geliyor?
KARŞI GAZETE | ÖZEL

İTTİHAT VE TERAKKİ'Yİ HORTLATTILAR...


Tokat İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte silahla ateş ederken çekilmiş fotoğrafı medyaya yansıyan Tokat Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan'ın sosyal medyada yaptığı bir başka paylaşım daha ortaya çıktı.

Karşı Gazete'ye konuşan Birleşik Kamu- İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Aslan'ın sosyal medya paylaşımları arasından çok daha ilginç olan birisini yorumladı.

Silahlı fotoğraflarının basına yansıması üzerine Bekir Aslan'ın Facebook'tan sildiği  ancak silinmeden kayıt edilmiş söz konusu fotoğrafta; Tokat İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, yine elinde silahla görülüyor. Ancak bu kez İttihat ve Terakki döneminin gizli örgütü olarak bilinen Teşkilat- Mahsusa'nın adı da bu paylaşımda yer alıyor... 



TOKAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLE TEŞKİLAT-I MAHSUSA'NIN NE İLGİSİ VAR?

"Paylaşılan mesajda Bekir Aslan'ın Teşkilat- ı Mahsusa üyesi olduğu izlenimi yaratılıyor;  fotoğrafa bir arkadaşının yaptığı yorumda ise   "Bu ülkenin Başkomutanı Reis-i Cumhurum Recep Tayyip Erdoğan emri vermiştir ve temizlik başlamıştır Bekir abim" ifadesinin kullanılması dikkat çekiyor." diyen Kütük, savcıları da göreve çağırdı. 



"EMİR VERİLDİ, TEMİZLİK BAŞLADI" NE DEMEK?

Kütük, "Savcıların gizli bir örgütle bağlantısı kurulan  bu silahlı fotoğrafı ve 'emir verildi, temizlik başladı' ifadelerini suç duyurusu olarak kabul edip, harekete geçmesi gerekmez mi?" diyerek paylaşımlarla ilgili yasal işlem başlatılmasını talep etti. 

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
  • Ahmet Ercan
    Zeyit Aslan Ahmet Ercan - 12 Ocak 2016 Bu şahıs, TBMM'nin küfürcü vekili Zeyit'in kardeşidir. Zeyit ise RTE'nin kontenjanından milletvekili seçilmiştir.

:

:

:

:

"Silah çeken Milli Eğitim Müdüründen gizli örgüt göndermesi" hakkında Tweetler

DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete