​Putin: “Ayın altında hiçbir şey sonsuza dek sürmez”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: "Türk halkı dostumuz; Ülke yönetimine gelince ayın altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye krizinin çözümüne ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Türk halkını dost olarak görüyoruz ve Türk halkı ile ilişkilerimizin bozulmasını istemiyoruz. Ülke yönetimine değinirsek ayın altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez” şeklinde konuştu.

“Rossiya 1″ TV kanalında bir kısmının yayınlandığı Vladimir Solovyev’in “Miroporyadok” (Dünya düzeni) adlı belgeselinde konuşan Putin şu ifadeleri kullandı:

‘HEM ESAD HEM DE ABD İLE ÇALIŞMAMIZ KOLAY’

“Bizim için hem Esad hem de Amerika ile çalışmak kolay. Bununla ilgili kısa zaman önce Başkan Obama ve Suudi Arabistan ile diğer Arap ülkelerindeki arkadaşlarımızla görüştüm. Neden kolay? Biz tavrımızı değiştirmiyoruz.”

Rusya’nın Suriye krizinin çözümü konusundaki tavrını kesin olarak belirlediğini belirten Putin, “Önce insanlara sorduk, öyle mi değil mi, bize katılıyorlar mı katılmıyorlar mı diye. Krizin çözümünün ana noktalarında herkes ‘Evet’ dedi. İşte o zaman biz de ortak ve kabul edilebilir bileşenler doğrultusunda tavrımızı belirledik, bu saatten sonra bir yerden bir yere zıplamamıza gerek yok” dedi.

‘AYIN ALTINDA HİÇBİR ŞEY SONSUZA DEK SÜRMEZ’

Putin, Rusya’nın Türk halkını dost olarak gördüğünü ve ilişkilerin bozulmasını istemediğini belirterek Türkiye yönetimine değinerek “Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez” dedi. Putin sözlerini şöyle sürdürdü: “Federal Meclis konuşmamda söylemiştim birkez daha tekrar etmek istiyorum, Türk halkını dost olarak görüyoruz ve Türk halkı ile ilişkilerimizin bozulmasını istemiyoruz. Ülke yönetimine değinirsek ayın altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez.”

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Putin: “Ayın altında hiçbir şey sonsuza dek sürmez”" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete