Vakıf yöneticisinden kız öğrencilere taciz

Türkiye Karaman’daki çocuk istismarının şokunu atlatamamışken maalesef farklı illerden benzer iğrençlikte haberler gelmeye devam ediyor.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Denizli’de AKP’ye yakınlığıyla bilinen Kepenekoğlu Vakfı yöneticisi K.Ç. adlı şahsın Albayrak Kız Meslek Lisesinde okuyan iki kız öğrenciye aracıyla yoldan geçerken cinsel organını teşhir ettiği ve çocukları taciz ettiği iddia ediliyor.

SAPIK VAKIF YÖNETİCİSİNDEN ÇOCUKLARA İĞRENÇ HAREKET

4 Mayıs Pazar günü yaşanan iğrenç olay mağdur kız çocuklarının polise yaptığı şikâyetle ortaya çıktı. Denizli’de Albayrak Kız Lisesi’nde okuyan 17 yaşındaki A.G. ve Ş.Y., aracı ile yoldan geçmekte olan K.Ç isimli şahsın tacizine uğradı. İddiaya göre tacizci şahıs kız çocuklarına cinsel organını gösterdi ve mastürbasyon yapar gibi davranışlarda bulundu. Öğrenciler şüpheliyi hemen polise şikayet etti. Bunun üzerine tacizci şahıs anında yakalandı. Ancak ifadesi alınan şahıs serbest bırakıldı.

KEPENEKOĞLU VAKFINDA YÖNETİCİ

Çevreden edinilen bilgilere göre K.Ç. adlı şüphelinin 1999 yılında Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu ve Hacı Osman Nuri Vakfı (Kepenek Vakfı)'na ait yurtlarda ve evlerde, öğrencilere Arapça ve Kuran dersi verdiği belirtiliyor. Ayrıca Şüpheli K.Ç.'nin Kepenekoğlu Vakfı ve Derneğine ait 2015 yılında 2 sayı çıkartılan  “Kepenek Dergisinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü” olduğu ve dergide Fıkıh, Tefsir ve Hac gibi konularda yazılar yazdığı görülüyor.

İLK TACİZİ DEĞİL

Şahıs daha önce benzer nitelikte başka suçlara da karışmış. 9 Temmuz 2015 günü Pamukkale’de Bursa Caddesi üzerinde üniversite öğrencisi bir genç kıza karşı araç içerisinde mastürbasyon yapıp mağdura cinsel organını gösterdiği öğrenildi. Bu olay sonrasında da gözaltına alınan şüphelinin, savcılığa verdiği ifadede penisinden ameliyat olduğu ve krem sürdüğünü iddia ettiği için serbest bırakıldığı öne sürülüyor.

KEPENEKOĞLU VAKFI AKP’YE DESTEK VEREN VAKIFLARDAN BİRİ

Tacizci şahsın yöneticilik yaptığı Kepenekoğlu vakfı 29 Mayıs 2015 tarihinde 47 STK Ortak Akıl Platformu çatısı altında AKP’ye destek vermişti. O tarihte İstikrar vurgusu yapılan bildiride Sivil İradeye Desteğimizi Sürdüreceğiz, Yeni Anayasa konusunda kararlı olacağız sloganlarıyla açıkça AKP iktidarı desteklenmişti. 47 STK’nın içinde Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İHL Mezunlar Derneği, ve Diyanet-Sen gibi kuruluşların yanında Kepenekoğlu Vakfı da yer almıştı.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Vakıf yöneticisinden kız öğrencilere taciz" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete