Ortaokulda tecavüz skandalı!

Son zamanlarda yaşanan taciz ve tecavüz olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Bir türlü önlenemeyen taciz ve tecavüz olaylarında artık halk çocuklarını sokağa çıkarmaya korkar olmuş durumda.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de yaşanan son tecavüz olayı da artık pes dedirtecek cinsten. İddiaya göre son tecavüz olayı Rize Merkez Kurtuluş Ortaokulu'nda yaşandı.

TECAVÜZ ORTAOKULA İNDİ

Ortaokul 8.sınıf öğrencisi O.S, M.K. ve M.U. isimli 3 erkek çocuğu aynı okulda okuyan Y.K. isimli kıza zorla tecavüz ettikleri ve sonrasında para karşılığında şantaj yaparak tehdit ettikleri belirlendi. Olay, tecavüze uğrayan Y.K. isimli kızın okuldaki rehber öğretmenine açılmasıyla ortaya çıktı.

Akıl almaz ve korkunç tecavüz olayında önceden arkadaşlık yaptığı erkek öğrencinin kız arkadaşı Y.K.'yı ilk önce evine çağırdığı ancak kız öğrencinin eve gitmek istememesi üzerine erkek öğrencinin önceden çektiği Y.K.'ya ait çıplak görüntüleri göndererek ailesine söylemekle tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı. Bir süre sonra erkek arkadaşının Y.K.'yı tekrar evine davet ettiği ve öncesinden evine çağırdığı iki erkek arkadaşıyla birlikte Y.K.'ya tecavüz ettikleri ve tecavüz görüntülerini kameraya kaydettikleri öğrenildi. Olaydan kısa süre sonra tecavüze uğrayan Y.K.'ya şantaja devam ederek tehdit eden 3 erkek öğrencinin Y.K'dan 300 TL para istedikleri de iddialar arasında.

REHBER ÖĞRETMENE ANLATINCA OLAY AÇIĞA ÇIKTI

Tehditlerden bunalan Y.K. durumu okuldaki rehber öğretmenine anlattı. Olayın polis ve adli makamlara bildirilmesiyle 3 ortaokul öğrencisi O.S, M.K. ve M.U gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Tüyler ürperten tecavüz vakasının artık ortaokullara kadar inmiş olması aileleri hayli tedirgin etmekte. Rizeli aileler iğrenç tecavüz olayı karşısında yetkililerin gerekli önlemleri almadığı gerekçesiyle tepkililer.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Ortaokulda tecavüz skandalı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete