Günün Videosu

Diyanet'te gay imam krizi!

​Türkiye namaz kılmayanlara “hayvan” diyen ilahiyat profesörünün ardından şimdi de “gay imam” tartışması yaşıyor.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Namaz kılmayanlara hayvan diyen ilahiyatçı Mustafa Aşkar için yeterli tepki göstermeyen Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başı bu günlerde 'gay imam' kriziyle de dertte. 

Gay imam krizi Kırşehir’de yaşandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük tarikatlarından birinin de mensubu olduğu bilinen 31 yaşındaki imam A.Ö’nün internet üzerinden tanıştığı çok sayıda erkek ile eşcinsel ilişki yaşadığı ileri sürülüyor. Kırşehir’i ve cami cemaatini adeta şoka sokan olay ise imam A.Ö’nün 14 Mayıs 2016 günü sosyal medya üzerinden (facebook) tanıştığı 21 yaşındaki B.Y isimli erkeğe cinsel ilişki teklif etmesiyle patlak verdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDEREREK İLİŞKİ TEKLİF ETTİ

İddiaya göre imam A.Ö, üniversite öğrencesi B.Y’ye kendisinin çıplak fotoğrafını göndererek cinsel ilişki teklif etti. B.Y. ile bir işyerinde buluşan A.Ö. daha sonra B.Y. yi evine davet ederek kendisi ile birlikte olmasını teklif etti. Ancak B.Y. bu davete karşılık vermeyince çileden çıkan imam, üniversite öğrencisi B.Y. ile tartıştı. Tartışmalar çevredekileri rahatsız edince imam olay yerinden ayrıldı. 

Üniversite öğrencisi gencin olaydan sonra ağır bir travma yaşadığı ve psikolojik destek almakta olduğu öne sürüldü.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Diyanet'te gay imam krizi!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete