Günün Videosu

Etek altı sapığı AKP'nin aktif üyesi çıktı!

İzmir'de 17 yaşındaki kızın etek altı görüntülerini çekerken yakalanan sapık AKP'nin aktif üyesi çıktı.
KARŞI GAZETE | ÖZEL HABER

Cinsel istismar olayı bu sefer İzmir’de yaşandı. Mağdur 17 yaşındaki genç bir kadın. Şüpheli ise 55 yaşındaki bir erkek. Cinsel taciz olayını daha da ilginç kılan yönü ise zanlının AKP üyesi olması ve çektiği etek altı görüntülerine Ramazan ayını ve orucu alet etmesi.

SAPIKLIĞI KABUL ETTİ AMA!...

1961 Kırıkkale doğumlu olan zanlı E.D., iddiaya göre İzmir Halkapınar metro istasyonunda 1999 doğumlu N.S.F’nin etek altı görüntülerini gizli bir şekilde çekti. Ancak Melih Ş, isimli bir şahıs olayı fark etti. Tacize tanıklık eden Melih Ş, hemen mağdur kadının yanına gitti ve durumu anlattı. İddiaya göre mağdur N.S.F. ve tanık birlikte şüpheli E.D.’nin yanına gidip olayı sorgulamaya başladı. E.D., ise etek altı görüntülerini çektiğini kabul edip, görüntüleri silebileceğini söyledi.

ORUCU SAPIKLIĞA ALET ETTİ

Tartışmaların ardından şahıslar Alsancak Polis Karakolu’na gittiler. Taciz şüphelisi karakolda akıllara durgunluk verecek skandal bir savunma yaptı. 17 yaşındaki bir kızın etek altı görüntülerini çektiğini doğrulayan Erdal D, enteresan bir şekilde yaptığı tacizi Ramazan ayına ve oruca bağladı. İfadesinde oruçlu olduğunu, mağdurun etekli olduğunu ve iç çamaşırının göründüğünü; bu giyim tarzının ise oruç tutanlara saygısızlık olduğunu ileri sürdü. Etek altı görüntüsünü ise öfke patlaması ile çektiğini ileri sürdü. Fotoğrafı cinsel taciz için çekmediğini savundu.

SAPIK YİNE AKP’Lİ ÇIKTI

23 Haziran günü yaşanan skandalla ilgili olarak Asayiş Şubeye bağlı Ahlak Büro Amirliğine bilgi verildi ve tahkikat Ahlak Büro tarafından yürütülüyor. Diğer yandan cinsel taciz zanlısının siyasi kimliği de bir hayli dikkat çekti. Yapılan incelemede zanlının Ankara’nın Pursaklar ilçesinde AKP teşkilatının aktif üyesi olduğu ortaya çıktı.



karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Etek altı sapığı AKP'nin aktif üyesi çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete