Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye yanıt

Sinan Oğan: "Temyiz edilmeyecek kararı Yargıtay'a götürdüler. Hukuken anlamı yok!"
KARŞI GAZETE | ÖZEL

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, muhalif adaylardan Sinan Oğan'ın, partiden ihraç edildiği için genel başkan adayı olamayacağı yönündeki açıklamasına, Oğan'dan yanıt geldi.

"PARTİYE GERİ DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ KARAR, KESİNDİR. TEMYİZ EDİLEMEZ!"

Karşı Gazete'ye konuşan Oğan, mahkeme kararlarının ya "kesin" ya da "temyize götürülebilir" şekilde iki türlü verildiğini; kendisinin parti üyeliğine dönüşüyle ilgili kararın ise temyiz yolu kapalı yani "kesin" bir mahkeme kararı olduğunu vurguladı.

"İSTER YARGITAY'A İSTER DANIŞTAY'A GİDİN..."

"Benim davamda 23. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin partime dönüşümle ilgili verdiği karar kesindir. Yani temyiz yolu kapalı." diyen Oğan şöyle konuştu:

Siz isterseniz mahkemenin bu kesin kararını görmezden gelin, kesin kararın reddi için istediğiniz kadar temyize gidin... İster Yargıtay, ister Danıştay'a gidin... Fark etmez. Mahkeme artık benim geri dönüşümle ilgili kararı kesin olarak vermiştir. Kesin kararla ilgili temyiz başvurusunun, hukuken anlamı yoktur. Aday olacağım. "

OĞAN: "HEM 19 HAZİRAN HEM 10 TEMMUZ'DA KURULTAY YAPACAĞIZ"

Sinan Oğan, MHP kurultayının tarihi konusunda yaşanan karmaşaya ilişkin olaraksa "Hem 19 Haziran hem de 10 Temmuz'da iki ayrı kurultay yapacağız." diye konuştu. Muhalifler, bu  19 Haziran'da tüzük, 10 Temmuz'da ise seçimli kurultayın yapılmasını hedefliyor.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye yanıt" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete