Günün Videosu

CHP'den tüm vekillere uyarı: Güvenlik ayarlarınızı değiştirin

CHP Sosyal Medya ekibinden vekillere güvenlik uyarısı... "30 haneli şifre edinin!"
KARŞI GAZETE | ÖZEL

Son dönemde milletvekillerinin sosyal medya hesaplarının sık sık ele geçirilmesi üzerine CHP, milletvekillerine güvenlik uyarısı yaptı. 

CHP'LİLERE SOSYAL MEDYA GÜVENLİĞİ UYARISI

Partinin Sosyal Medya ekibi tarafından twitter hesaplarının güvenliği hakkında bir video hazırlandı ve tüm milletvekillerine gönderildi. 

MİLLETVEKİLLERİNE 30 HANELİ ŞİFRE

"Şifrelerinizi ,1,2,3,4' ya da 'a,b,c,d' gibi kolay tahmin edilecek türden seçmeyin." denilen videoda harf, rakam ve simgelerin birlikte kullanıldığı en az 30 (otuz) haneli şifre seçilmesi istendi. 27 haneden düşük şifrelerin hackerlar tarafından kolaylıkla kırılabildiği ifade edildi.

RAHATSIZ EDENLERE YANIT VERMEYİN, GİRİŞ DOĞRULAMASI KULLANIN

Twitter, Facebook ve Gmail hesaplarına girilirken cep telefonuna gönderilecek ek bir şifrenin kullanılmasını gerektiren  'giriş doğrulaması' seçeneğinin de aktif hale getirilmesi istenen videoda, rahatsız edici mesajlar gönderen kullanıcılara da yanıt verilmemesi önerildi. "Bu tür kullanıcıları engelleyin ve bildirin." denildi. 

KILIÇDAROĞLU ELEŞTİRİLİYOR, İSTİFA MESAJLARI PAYLAŞILIYOR

Son dönmede ele geçirilen CHP milletvekili hesaplarından partinin Kürt politikası ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sık sık eleştirilmeye başlanmış, vekillerin ağzından "ben buna katılmıyorum, CHP'den istifa ediyorum." türünden mesajlar paylaşılmıştı.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den tüm vekillere uyarı: Güvenlik ayarlarınızı değiştirin" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete