Fuat Avni: Ülkenin dört yanına hacizler yağacak!

Twitter fenomeni Fuat Avni, Saray'ın Maliye'ye ''1 TL'lik borç için bile haciz açın' talimatı verdiğini söyledi.
İşte Fuat Avni'nin tweetleri...

1. İsrafsaray'ın gündeminde ekonomiye dair olumsuz gelişmeler var. Ekonomik kriz kapıya dayanmış. Ödleri kopuyor.
2. Narsist, para bulmak için sağa sola saldırıyor. Zora soktuğu ekonomiyi bir şekilde kontrol altına almak zorunda.
3. Bulut ve Ertem, olumsuz gelişmeleri koştura koştura Narsist'e getiriyorlar. Üzülmüş gibi yapsalar da keyifleri yerinde.
4. Avanelerin beklentisi ekonomi yönetiminin direksiyonuna geçmek. Şimşek-Ağbal ikilisinin başarısızlığını anlatıp duruyorlar.

"1 TL'LİK BORÇ İÇİN BİLE HACİZ AÇIN"

5. Bulut, Narsist'e 'Bütçe açığı 25 milyar öngörülmüştü ama 50 milyar olacak. Sonraki yıllarda bunu toparlamak imkansız' dedi.
6.Narsist, Maliye'ye '1 TL'lik borç için bile haciz açın' diye haber yolladı. Memleketin dört bir yanında devlete borcu olan kim varsa yandı.
7. Sosyal Güvenlik Kurumu batmış durumda. Narsist verileri görünce 'Soysuzun oğlu, SGK'yı batırmış' diye bağırdı.
8. Avaneler, İstanbul'un rant haritasını çıkardılar. Legal, illegal bakılmaksızın nereden ne gelir, hesabı yaptılar.

9. Avaneler, İsrafsaray Mafyası'nı devreye sokarak 200 milyar dolarlık rant elde etmenin hesabını yapıyor. Mafya devleti oldular.
10. Planladıkları çökmeleri hayata geçirirlerse İstanbul'da nefes alacak yer kalmayacak. Mafya şehri tamamıyla teslim alacak.
11. BİST Başkanı'nın 100 milyar dolarlık kaynak paketi projesi olduğunu duyunca, Narsist avanelerine 'Dinleyin bakalım neymiş' dedi.

"NEFES ALMAYA KORKUYORLAR"

12. Narsist, bir yandan da hırsızlıklarını örtecek günah keçisi arıyor. Davutoğlu'nun örtülü ödenek harcamalarını incelettiriyor.
13. ABD'den Kuveyt Türk ile ilgili soruşturma haberi gelince İsrafsaray karıştı. Nefes almaya korkuyorlar. Ağızları bıçak açmıyor.

14. Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Aktifbank ve Denizbank için de davaların yolda olduğu söylenince Narsist çılgına döndü.
15. Adı geçen bankalar, 2010'dan itibaren Narsist'in bilgisi ve onayıyla İran ambargosunu delerek, kara para aklıyorlar.

16. Narsist, er geç bunların yaşanacağını iyi biliyordu. Reza'nın getirdiği kara paraların aklanması talimatını bizzat Narsist veriyordu.

17. Avaneler, 'Süreç bankaların dünya genelindeki mal varlıklarının dondurulmasına kadar gidebilir' deyince Narsist kriz geçirecekti.

    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni: Ülkenin dört yanına hacizler yağacak!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete