​Erdoğan’ın teklifini reddeden muhtar

Trabzon Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, Cumhurbaşkanlığı'nın davetini reddederek Saray'a gitmeyeceği söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan mahalle muhtarlarını toplayan dünyadaki ilk Cumhurbaşkanı unvanını korurken, Saray'a gitmeme kararı alan Bahadır da, Erdoğan'ın teklifini reddeden ilk muhtar oldu.

Cumhurbaşkanlığı Saray’ında Erdoğan’ın muhtarlarla toplantısına davet edilen Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, “Benim toplantıya katılmam bu tarafsızlığımı tartışmalı hale getirir. Partili bir cumhurbaşkanının davetine katılamam” diyerek daveti reddetti.

Konuyla ilgili Vakfıkebir’deki yerel bir haber sitesine konuşan Bahadır, “Bu kararımın nedeni, Cumhurbaşkanının tarafsızlığını korumaması, anayasamıza saygı duymaması, yasalarımızı tanımaması, ülkemizin sorunlarının çözülmesine değil sadece başkanlık sistemi için ülkemizi kaos sürükleyen politikalara yer vermesidir. Örneğin; biz gençler işsiz dolaşırken kendisi oy uğruna Suriyelilere iş, öğrenim ve vatandaşlık hakkı vermesi açıkça kendini düşündüğünü ortaya koymuştur. Son zamanlarda İsrail ve Rusya politikası her şeyi ortaya koymuştur. Bu gerekçelerle tarafsız bir muhtar olarak Beştepe'ye gitmeme kararı aldım. Sıradan ve menfaatçi muhtar olmadığımı halkımız biliyor. Bir müddet sonra bu fikirlerimin doğruluğu daha da belirgin olacak. Kendimizi değil ülkemizi düşünelim. Mevlam Türk Halkının yardımcısı olsun” gibi ifadeler kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "​Erdoğan’ın teklifini reddeden muhtar" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete