​Gaziantep bombacısı hakkında şok iddia!

Gaziantep’teki operasyon sırasında kendini patlatan Yunus Durmaz’ın Suriye’de bir kişiyi infaz ederken görüntüleri olduğu ortaya çıktı.
KARŞI GAZETE | ÖZEL  

Türkiye Yunus Durmaz ismini en son Gaziantep’teki olayda duymuştu. Yunus Durmaz operasyon sırasında yakalanacağını anlayınca üzerine bağladığı bombayı patlatmıştı. 

IŞİD’in sözde Türkiye emiri olan Durmaz hakkında peş peşe şok iddialar gündeme geliyor. Son iddia ise insanın kanını donduracak cinsten. 

İddiaya göre dosyada olan Ahmet Güneş ve Yunus Durmaz’ın kardeşi 2014 yılında Gaziantep’te rutin yol uygulamasında yakalandı. Ahmet Güneş’in üzerinden çıkan hard diskte  Suriye'de IŞİD kampında çekilmiş görüntüler bulundu. O görüntülerde Yunuz Durmaz ile Ahmet Güneş’in de içinde olduğu ve Türklerden oluşan bir grubun bir genci infaz ettikleri görülüyordu.

Yunus Durmaz kimdir?

Durmaz’ın IŞİD'in Türkiye'deki bombalı eylemlerini organize eden kişi olduğu belirtiliyor. Gaziantep'te üzerine bağladığı bomba ile kendini patlatan Yunus Durmaz hakkında Ankara Garı saldırısı sebebiyle tutuklama kararı çıkarılmıştı.

karsigazte.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​Gaziantep bombacısı hakkında şok iddia!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete