Günün Videosu

Komutandan mektup var: Ben o karakolda çay içmiştim!

PKK'nın bombalı araçlarla yol kenarındaki karakollara yaptığı saldırıların artması üzerine Karşı Gazete'ye bir mektup gönderen komutan bakın neler yazdı...
KARŞI GAZETE | ÖZEL

"BEN O KARAKOLDA ÇAY İÇMİŞTİM..."

"Dünyanın 16. büyük ekonomisi Türkiye ya bu karakollarla ilgili tedbir alacak ekonomik güce sahip değil ya da 'nasıl olsa olan garibanlara oluyor' mantığı yürütülüyor.

BOĞAZDA YALISI OLANIN EVİNE NEDEN HİÇ ATEŞ DÜŞMÜYOR?

İngiliz veliahtlarının her ikisi de Afganistan'da, hem de cephede diğer İngiliz askerleri ile omuz omuza görev yaptılar. Laf olsun diye değil. Çünkü onlarda vatanı korumak herkesin görevi, sadece köyde veya yıkık gecekondularda oturanların değil. Neden bizde hiçbir bürokrat/general veya politikacının çocuğu orada değil? Siz  hiç boğazda yalısı olan birinin evine ateş düştüğünü, oğlunun şehit olduğunu  duydunuz mu? Duymazsınız da zaten.

KİLİS'TE HALKA 'ABDESTSİZ DOLAŞMAYIN, ROKET DÜŞERKEN KAÇIN' DİYORLAR!

Devletin asli görevi halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, TSK'nın asli görevi ise ülkeyi iç ve dış tehditlerden korumaktır. İç tehdit ortada...

Dış tehdit konusuna gelince;

Kilis hayalet şehir olmaya başladı. Şehir taşınıyor. Şam, Kilis'ten daha güvenli artık. Halka 'abdestsiz dolaşmayın' diyorlar. AFAD ''Roket düşerken kaçın'' diye afişler hazırlatmış...

"ÖNCE ALLAH'A, SONRA ABD'YE GÜVENİYORLAR"

Konu ''Halep'te cuma namazı kılarız''dan,  sınırlarımızı  İTHAL güçlerle korumaya kadar gelmiş durumda. Burnumuzun ucunda halkımıza roket yağdıran teröristleri vurmak için ABD'nin minnetine sığındık. Kilisliler Allah'a; yöneticiler önce Allah'a, sonra ABD'ye güveniyorlar. TSK'dan bahseden yok.

Radyoda dinledim. Bizimkiler ABD'ye çok kızgın. Kilis'e roket atan teröristlerin koordinatları verilmesine rağmen, ABD İncirlik'teki  silahlı İnsansız Hava Araçlarını (İHA)  kullanmamış. Gerekçe olarak da hava muhalefetini göstermişler. 'YPG olsaydı kesin yardım ederlerdi.' demiş bizimkiler!  (Bu lafın üzerine kitap yazılır)

İTHAL Sınır Güvenlik Sistemine mecbur kalırsan sonun böyle olur. EL ELİN EŞEĞİNİ TÜRKÜ ÇIĞIRARAK ARARMIŞ!

RUS UÇAĞINI DÜŞÜRMEK NELERE MAL OLDU!

Bir uçak düşürmek nelere mal oldu bakar mısınınız!  Ekonomik komplikasyonları geçtim. Kayıp milyarlarca doları bulmuştur. % 94 turist kaybını da koyalım bir kenara. Ama güveliği hiçbir tarafa bırakamazsınız. Çünkü GÜVENLİK PARA İLE SATIN ALINAMAYACAK KADAR HAYATİ ÖNEME HAİZDİR.

Rus uçağını düşürme talimatını bu sonuçları öngöremeyen miyop birisi mi verdi? Yoksa bu sonuçlara ulaşabilmek için maksatlı mı yapıldı? Ben cevabını tahmin edebiliyorum. Ama  sebebi ne olursa olsun, olan yine bu ülkeye oluyor.

Bu mektubu yazdım, çünkü çok üzüldüm. O karakolda çay içmişliğim vardır."

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Komutandan mektup var: Ben o karakolda çay içmiştim!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete