Günün Videosu

15 ve 17 yaşındaki iki çocuğa cinsel taciz

Son dönemde yaşanan çocuk tacizi haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Mide bulandıran olaylarda adres bu kez yine Kayseri’ydi.
KARŞI GAZETE | ÖZEL HABER

16 yaşındaki bir lise öğrencisi kız çocuğunu elle taciz ettiği gerekçesiyle 15 yılla yargılanan öğretmenden sonra şehirde daha birçok taciz olayının yaşandığı ortaya çıktı. 

Emniyet’e yansıyan 2 taciz olayında yine çocuklar hedefteydi. 32 yaşındaki Yasin S. adlı bir şahsın 16 yaşındaki F.K. isimli bir erkek çocuğuna metruk bir binada istismara kalktığı ancak çocuğun direnmesiyle olay yerinden kaçtığı belirtildi. Şahsın çocuğun peşini bırakmadığı ve bu olaydan bir hafta sonra ise yolunu keserek 20 lirasını gasp ettiği mağdur çocuğun ifadesiyle ortaya çıktı. 

ENİŞTEDEN YEĞENİNE TACİZ VE DARP

Melikgazi ilçesinde yaşanan diğer bir çocuk tacizi olayında ise 17 yaşındaki bir kız çocuğunun 2 yıldan beri eniştesinin tacizine uğradığı anlaşıldı. Mağdur çocuğun Emniyet’teki ifadesine göre öz teyzesinin eşi olan Oktay Y. isimli şahıs son birkaç yıldır kendisine elle tacizde bulunuyordu.  Dahası kız çocuğu eniştesinin fiziki şiddetine de maruz kalıyordu. Emniyet birimleri yapılan şikayetler üzerine taciz olaylarıyla ilgili soruşturma başlatmış durumda. 

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "15 ve 17 yaşındaki iki çocuğa cinsel taciz" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete