​Mehmet Bekaroğlu ifade verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, yarın telefonlarının dinlenmesi nedeniyle şikayetçi olduğu davada ifade verecek.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

BEKAROĞLU'NU KİM DİNLEMİŞ?


Eylül ayında adliyeye giderek şikayetçi olan Bekaroğlu, dinlenmesiyle ilgili şüphelerini ve kimlerin sorumlu olduğuna dair tahminlerini Karşı Gazete'ye anlatmıştı... 

İŞTE O RÖPORTAJ:

"BENİ DE DİNLEDİLER, ŞİKAYETÇİ OLDUM"


Karşı Gazete: Türkiye'yi sarsan telekulak skandallarına sizin de adınız karışmıştı. Sizin de dinlendiğiniz ortaya çıktı. Soruşturma sürüyor, sizi kimin dinlediği tespit edildi mi? 

"TERÖR ÖRGÜTÜ GEREKÇESİYLE DİNLEMİŞLER"

"Mart ayında benim de Necmettin Erbakan, Nuray Mert, Ertuğrul Özkök gibi farklı isimlerle birlikte dinlendiğim ortaya çıkmıştı. Bir terör örgütü gerekçesiyle dinlemişler. Savcılığa çağırdılar, şikayetçi olup olmadığım soruldu.  Şikayetçi oldum. Diğer isimler de sanırım şikayetçi oldu. O dönem bizi Emniyet İstihbarat Dairesi dinlemiş. Müfettiş raporu ile ortaya çıktı olay.  İki defa, üç aylık dönemler halinde dinlemişler". 

"TELEKULAKÇILAR DİNLERKEN, HÜKÜMET ARMUT MU TOPLUYOR?"

Karşı Gazete: Dinleme olaylarında sorumluluğun kimde olduğunu düşünüyorsunuz? Bu dönem 'paralel iddiaları' gündemde...

"Paralel maralel bilmem, bence bu olayın sorumlusu Hükümettir. Bütün alanları, kimse o paralel dedikleri, onlara açtılar. Sonra 'Hükümetin haberi yokmuş!' Nasıl güveneceğiz onlara! 'Bizi de aldattılar' demişlerdi... Hiç inandırıcı değil. Bu işin siyasal sorumluları onlar, bu kadar insan dinleniyor da onların eli armut mu topluyor?"

"SORUŞTURMANIN AMACI BİZİM HAKKIMIZI KORUMAK DEĞİL"

Karşı Gazete: Şikayetçi oldunuz, sonuç alacağınızı düşünüyor musunuz?

"Ben bu soruşturmalara güvenmiyorum. Çifte standart uygulanıyor. Bugün araları açıldı diye şimdi bunları yapıyorlar...  Amaç, bizim hakkımızı korumaktan çok şimdi karşılarına aldıkları o insanları mahkum ettirmek. Ergenekon, Balyoz soruşturmalarını bu kadar kim destekledi? 'Genelkurmay Başkanı'nı tutuklattık' diye siyaset yapmadılar mı? Bu davaların savcılığını yapmadılar mı? Şimdi kalkmış 'milli orduya kumpas kuruldu' diyorlar. Allah Allah... Bu nasıl iş! Siz nasıl bir Hükümetsiniz, hiçbir şey görmediniz, herkes kumpas kurdu. Şimdiye kadar fark etmeniz mi? O zaman kullandılar, şimdi 'pararel karşıtıyız' diyerek bu işi götürmeye çalışıyorlar, ben sonuç alınacağına inanmıyorum"

Burcu Oral Evren | KARSİGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "​Mehmet Bekaroğlu ifade verecek" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete