CHP'li Tekin'den Davutoğlu'na rest

Düzce İl Başkanından sonra, Balıkesir milletvekiline saldırı, CHP'lileri ayağa kaldırdı...
KARŞI GAZETE | ÖZEL

CHP Düzce İl Başkanı'nın ardından, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'e  yapılan yumruklu saldırı, partililerde tepki yarattı.

"CHP'YE SALDIRILAR PLANLI VE BELLİ BİR AMACA YÖNELİK"

Karşı Gazete'ye konuşan CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, saldırıların planlı ve belli bir amaca yönelik olduğunu söyleyerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Önce Genel Başkanımıza saldırı oldu, ardından Düzce İl Başkanımıza saldırdılar olayın ne olduğu hala belli değil, dün Balıkesir milletvekilimize şehit cenazesinde saldırdılar. Saldırmanın ötesinde CHP'yi itibarsızlaştırmak için belli terör örgütleri ile bizi yan yana getirmeye çalışıyorlar. Tamamen bilinçli olaylar. Hiçbirisi münferit değildir. "

BAŞBAKANLIĞA YÜRÜRÜZ!

"78 milyon vatandaşın güvencesi devlettir.  Devletin varlık amacı, vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlamaktır." diyen Gürsel Tekin, Başbakan Davutoğlu'nu partisine yönelik saldırılar karşısında tepki koymaya çağırdı.

"ÇOBAN BİLE SÜRÜSÜNE SAHİP ÇIKAR"

"Devleti yöneten AKP Hükümet'i, Hükümetin başı Başbakan Davutoğlu.  Çoban bile sürüsüne sahip çıkar! Dünyanın her yerinde o ülkenin başbakanı, tüm yurttaşların başbakanıdır. Belli bir siyasi hareketin başbakanı değildir." sözleriyle Hükümeti göreve davet eden Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

BİZE TEK CHP'LİYE BİR ŞEY OLURSA, HALK GEREĞİNİ YAPAR!

”Bundan sonra yaşanacak herhangi bir olayda, arkadaşlarımıza en ufak bir şey olursa, sorumlusu Başbakan Davutoğlu'dur.

BAŞBAKANLIĞA DEĞİL DE MUHTARLIĞA MI YÜRÜYECEĞİZ?

Biz 65 yıldır  Türkiye'de  iktidarı, devlet olanaklarını kullanmadan ayakta durmuş bir  siyasi hareketiz! Biz halk hareketiyiz! Aksi halde halk gereğini yapar! Başbakanlığa yürürüz... Sokağa dökülürüz, Başbakanlığa değil de muhtarlığa mı yürüyeceğiz?"

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li Tekin'den Davutoğlu'na rest" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete