Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'na provokasyonun arkasındaki grubu açıkladı

CHP'li Erdem: "Bu işin arkasında yatan irade Osmanlı Ocakları. Eğer gerçekten zerre kadar şerefleri, namusları haysiyetleri varsa, 'şehide kelle' diyenlerin de çelenklerini parçalasınlar."
KARŞI GAZETE | ANKARA

İstanbul'daki şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayağına mermi atılarak, cenazenin provoke edilmesi girişimine CHP'li vekillerden tepki geldi. Kalabalık bir milletvekili grubu Kılıçdaroğlu'nu Ankara'ya gelişinde havaalanında karşılayarak, genel başkanlarına moral  verdi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN AYAĞINA MERMİYİ, OSMANLI OCAKLARI KOYDU"

Aynı dakikalarda TBMM'de basın toplantısı düzenleyen  CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ise şehit cenazesini mermi ile  provoke etmeye çalışanların Osmanlı Ocakları üyeleri olduğunu iddia etti.

"MERMİDEN KOLYE, YUMURTADAN OMLET Mİ YAPMAYA GİDİYORLAR?"

"Cenazeye cebinde yumurta, cebinde mermi ile giden kişi; o mermiden kolye, o yumurtadan omlet yapmaya mı gitmiştir?  Bu olay, toplumda infial yaratmaya yönelik bir algı operasyonudur. Gerçek olan tepki, şehit yakının bu iktidardan hesap sorma görüntüleridir. Bugün yaşanan provokasyon ise Osmanlı Ocakları  tarafından örgütlenmiş, açık bir provokasyondur. Ak troller de örgütlenmiş, 'cenazelere giremeyeceksin' twitleri atmaya başlamıştır." diyen Erdem asıl protestonun iktidara yönelik olması gerektiğini söyleyerek şöyle konuştu:

"HAYSİYETLERİ VARSA ŞEHİDE 'KELLE' DİYENLERİN ÇELENGİNİ PARÇALASINLAR"

Bu işin arkasında yatan irade Osmanlı Ocakları.  Eğer gerçekten zerre kadar şerefleri, namusları haysiyetleri varsa, 'şehide kelle' diyenlerin de çelenklerini parçalasınlar.

"AYAĞA MERMİ BIRAKMAK, MAFYA RACONUDUR"

Bugünkü protestoda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ayağına mermi bırakılmış. Bu bir mafya raconudur. Bu havuz medyası, yarın mermi bırakanlara 'şehit yakını' derse, şehit yakınlarına da 'mafya' demiş olur.

"KILIÇDAROĞLUNA; 'SENİ ÖLDÜRECEĞİZ' Mİ DEMEKTİR?"

Cebinde tabanca mermisi ile cenazeye gidiyor... Neden cebinde mermi ile bir insan cenazeye gider? Cebinde çiğ yumurta ile neden gider? Anlamı nedir? Seni öldüreceğiz mi demektir?

Bunların provokasyon olduğu aşikardır. Asla bu provokasyonlara yenilmeyeceğiz. O cenazelerde, meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Ama bizim asıl derdimiz cenazelerin, şehitlerin olmamasıdır.  Osmanlı Ocakları'na çağrı yapıyorum, liderimiz dedikleri zat'ın şehide 'kelle' demesinden rahatsızlık duymuyorlarsa, onları mideleri ile başbaşa  bırakıyorum."

TWİTTER'DA HASTAG AÇILDI: #SENİNLEYİZKILIÇDAROĞLU

Öte yandan sosyal medyadan da saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'na destek için Twitter'da #seninleyizkılıçdaroğlu konu başlığı açıldı. Başlık, kısa sürede TT listesine girdi.

 Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr



    :

    :

    :

    :

    "Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'na provokasyonun arkasındaki grubu açıkladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete