İsraf tam gaz devam ediyor

Türkiye borç denizinde yüzüyor, devlette israf tam gaz devam ediyor.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Tunceli Başsavcısı Mustafa Tarsuslu'nun Adalet Bakanı Kenan İpek'e ziyareti için hediye aldığı 2 bin liralık halı elinde kaldı. İpek'in ziyaretini 2 kez iptal etmesi nedeniyle 2 ASGARİ ÜCRET değerindeki halının hediye edilemediği öğrenildi.

Adalet Bakanı Kenan İpek'in geçtiğimiz aylarda Tunceli Başsavcısı Tarsuslu'ya Tunceli Bölge Jandarma Komutanı'nın arkadaşı olduğunu belirterek "Tunceli'yi görmek istiyorum, arkadaşımı ve sizi ziyaret etmek istiyorum" dedi. Ancak Bakan daha sonra yoğun programları olduğu gerekçesiyle geziyi iptal etti. 

2 ASGARİ ÜCRETLİK HEDİYE ELİNDE KALDI

Mayıs ayının ortasında Basavcı Tarsuslu'yu tekrar arayan İpek, perşembe günü Tunceli'ye geleceğini söyledi ama yine sözünde durmadı. Bakan'ın ziyaretinin üstüste iki kez iptal edilmesi Başsavcı Tarsuslu'yu olabildiğince üzdü. Çünkü Başsavcı Tarsuslu'nun Tunceli Valiliği'nin karşılama ödeneğinden Bakan İpek'e hediye etmek için aldırdığı 2 bin TL'lik halı hediyesi elinde kaldı. 

Ayrıca Bakan'ı karşılamak için devletin parasından yapılan onca hazırlık da boşa gitmiş oldu. 

TUNCELİ YERİNE PERTEK

İpek'in Ankara'ya dönüşü sonrası HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz ile üyeler Turgay Ateş, Ömür Topaç ile Musteşar Yardımcısı Selahattin Menteş'in Tunceli'yi ziyaret edeceği bilgisi verildi. HSYK heyetini havalimanında karşılamaya giden Pertek Cumhuriyet Savcısı Mustafa Celayir "Tunceli'yi boşverin. Ben sizi Pertek'te ağırlayayım" deyince HSYK heyeti Tunceli yerine Pertek'e geçti. 

ÇOK KIZDI AMA...

Başsavcı Tarsuslu'nun bu duruma çok kızdığı yakın çevresine "Tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Sayın Bakanımız için Hediyelikleri bile aldık. Mülhakat savcısının sözüyle program değiştiriyorlar" dediği öğrenildi.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "İsraf tam gaz devam ediyor" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete