Ankara'nın tabelaları, büklüm büklüm yolları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da yapacağı açılışları halka duyurmak için karayollarındaki elektronik trafik levhalarını kullanan Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne, muhalefetten sert eleştiriler geldi.
BURCU ORAL EVREN | ÖZEL | KARŞI GAZETE

Karşı Gazete'ye konuşan muhalefetin Ankara adayları, bakın o tabela için ne dedi?

"AKP YARATICILIKTA SINIR TANIMIYOR"

Murat Emir - CHP Ankara adayı:

"Cumhurbaşkanı bütün kamu kaynaklarını kendi için kullanıyor. AKP'nin seçim kampanyası için kullanıyor ama artık on günü kaldı...

Ancak yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar, tebrik etmek lazım... Belediyelerin, vatandaşın yolunu bulması için koyduğu tabelaları bile babalarının malı gibi kullanıyorlar. 

Ama artık hanedanlığının, tiranlığının son noktasında... Bir yandan bizim seçim kampanyamızdaki vaatlerimiz için 'kaynak nerede kaynak!' diyorlar... Bir yandan da vatandaşın vergisi ile seçim kampanyası yürütüyorlar. İstedikleri kadar uğraşsınlar... Bu günlerin sandıkta biteceğine inancımız tam. "


"BÜYÜKŞEHİR VE KARAYOLLARINI DA BU İŞE KARIŞTIRMALARI ÜZÜCÜ"

Tuğrul Türkeş- MHP Genel Başkan Yardımcısı/ Ankara adayı :

”Bu onların sürekli  yapageldikleri bir şey... İlk  de değil. Bu tür uygulamaların yapılmaması lazım... Artık siyasetin normal zeminine dönmesi gerekiyor. Eğer dönmezse bu ne milletin hayrına ne de yöneticilerin hayrına olacak. Sayın Cumhurbaşkanı'nın  tarafsızlığını bozduğu açık, çok aşikâr... Ama bütün bunların içinde ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün de bulunması ayrıca üzücü.”

"ERDOĞAN, AÇILIŞI YAPILAN YERLERİ TEKRAR AÇIYOR"

Mahmut Memduh Uyan/ HDP Ankara adayı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Devlet olanaklarını, AKP Hükümeti ve  seçim süreci için    kullanmasının bir örneği.

Bugüne kadar Cumhurbaşkanı bağımsızlıkla, her partiye eşit olmakla ilgili hiçbir tutum zaten göstermedi. Bütün tutumu AKP ile bağlantısını perçinlemeye yönelik... Seçimde de bunu kullanıyor.

Diyanet İşleri Başkanı'nın  araba meselesi dahil, Karayollarındaki tabelalar dahil, seçim meydanlarını kullanma dahil, Devlet memurlarını zorunlu olarak miting alanlarına taşımaları dahil...

Tüm olanakları zorluyorlar. Havuz medyasında uzun uzun konuşup, açılmış yerleri  tekrar tekrar açıyorlar. Hacı Bayram Camii etrafındaki Erdoğan'ın açacağı söylenen  o yerlerin de çoğu daha önce açılmıştı. Buraları tekrar açarak, AKP'nin gerilemesini engellemeye çalışıyorlar.

AKP'nin iktidar olmasını sağlamak için bütün pervasızlıkları ile bir kampanya yürütüyorlar. Eşitsiz ve adaletsiz bir süreç var.

Biz de HDP adayı ve HDP olarak, seçim kampanyalarını gönüllü insanların çabaları ve özverisi ile yürütüyoruz. Ancak bizim gönüllülerimiz  ve enerjimiz onların bütün olanaklarını yenecek  diye düşünüyorum. AKP'nin çözüldüğünü göreceğiz. Bu çabaları, sonucu değiştiremeyecek..."

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Ankara'nın tabelaları, büklüm büklüm yolları..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete