Gürsel Tekin: "Ülkenin geleceğini bir ailenin geleceğine kurban etmeyin"

AKP'nin 28 Şubat dosyasıyla Aydın Doğan başta olmak üzere bir çok kişi ve kuruma operasyon yapmayı amaçladığı iddialarını Karşı gazete olarak CHP'li Gürsel Tekin'e sorduk.
Elif KAYA | ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Korku imparatorluğu kurmaya çalışan Erdoğan ve ekibinin yeni bir hazırlık içinde olduğu iddiaları basında yer aldı. Çok sayıda işadamıyla birlikte askerlerin isimlerinin de yer aldığı soruşturma kapsamında muhalif kesimin sindirilmesi hedefleniyor.

Olayın basına yansımasının ardından siyasilerden çok sert tepkiler geldi. Konuyu Karşı Gazete olarak CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'e sorduk. Tekin, Erdoğan ailesini işaret ederek Davutoğlu'na çağrıda bulundu.



İşte Gürsel Tekin'in o açıklaması;

28 Şubat dosyasının gündeme gelmesi hükümetin telaşının göstergesidir. Ben buradan sayın Davutoğlu’nu uyarmak istiyorum: “Bir ülkenin geleceğini bir ailenin geleceğine kurban etmeyin”

Türkiye'de hukuk ayaklar altına alındı. Bir kişi tarafından talimatlarla yönetilen Türkiye ağır bedeller öder.

ORTADOĞU ÜLKELERİ MAHVEDİLDİ

Ortadoğu coğrafyasındaki bütün sürece bakalım. Bütün oradaki ülkeler maalesef, üzülerek söylüyorum; bir ailenin geleceğine tahvil edildi.

O ülkeler dönülmez bir süreçle karşı karşıya kaldı. Türkiye buna izin vermeyecek. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz buna izin vermeyeceğiz.

AKP İÇİNDEKİLERE DE AYNI TEHDİT

AKP kendi içinde muhalif olanları engellemek için de bunu yapıyor. Korku imparatorluğu kurmaya çalışıyor. Önlerine gelen bütün kamuoyu yoklamalarına baktıklarında çılgınca işler peşine giriyorlar. Bunun için özellikle Başbakanı uyarmak istiyorum.

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Gürsel Tekin: "Ülkenin geleceğini bir ailenin geleceğine kurban etmeyin"" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete