Diyanet’te lüks lojman yarışı kızışıyor!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in jakuzili lüks lojmanından sonra Ankara müftüsünün de Çankaya’nın en lüks semtlerinden birinde lojman edindiği ortaya çıktı.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Lüks harcamaları ile gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e yakınlığı ile bilinen Çankaya Müftüsü Hamdi Gevher’in de Çankaya’nın en lüks semtlerinden olan Çukurambar’da şahsına tahsisli bir lojman satın aldırdığı öğrenildi.

JAKUZİSİNİ TEYİT ETTİREMEDİK!

Görmez’in 500 bin TL’ye sadece tadilatını yaptırdığı jakuzili ultra lüks lojmanına göre kısmen mütevazı olan Çukurambar’daki lojman da kaba fiyatıyla dahi Diyanet’in lüks düşkünlüğü hanesine kendini kaydettirdi. 

ERDOĞAN’IN HESABIYLA 400 İŞÇİ MAAŞINA BEDEL

Karşı Gazete’nin ulaştığı bilgiye göre; iç tadilat gibi yan harcamalar, vergi, tapu devri benzeri işlemleri hariç lojmana yaklaşık 400 bin TL bedel ödendi. Bu rakam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanlış hesabıyla 400 işçinin asgari ücretine denk geliyor.

LÜKS LOJMAN ALIMINDA YARDIM PARALARI MI KULLANILDI?

İddiaya göre toplanan yardım paralarından ayrılan tahsisat kullanılarak yapılan lojman alımında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın izni ve oluru da bulunmakta.

ESKİ LOJMANIN EKSİĞİ NEYDİ?

Daha önce de 3+1 lüks bir lojmana sahip olan Çankaya Müftüsü hakkında; Başkan Görmez’in izinden giderek, su akarken testisini doldurma gayretine girdiği konuşuluyor.

Karşı Gazete olarak kendimizi sorguladığımız bir konu var. Eğer “Başkan Görmez’in jakuzili lojmanı” haberimiz sayın müftümüzü olumsuz etkiledi ve bunun üzerine hâlihazırda oturduğu lojmanı yetersiz gördüyse sorumluluk bize ait. Böyle bir durumun tespiti halinde kamuoyundan özür dileyerek, lüks ve sömürü haberlerini daha itici bir dille yazmaya dikkat edeceğiz.

BU ‘DİN ADAMLARI’ BİR TUHAF!

Cennet’e inancı olduğunu düşündüğümüz bu ‘din adamları’nın dünyada cenneti yaşama arzuları bizi şaşırtmakla birlikte kamuoyunun bilgilenmesi ve istismar malzemesi olmamaları adına benzer haberleri göz ardı etmemeye gayret göstereceğiz.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Diyanet’te lüks lojman yarışı kızışıyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete