​Diyanet İşleri Başkanı Sayın Mehmet Görmez'e çağrı

Gelen tepkiler üzerine milyon liralık lüks makam aracını "ibret-i alem için" diyerek iade kararı alan Görmez'i yarım ağızla yalanladığı jakuzi haberimiz için de 'samimi' olmaya davet ediyoruz.
KARSIGAZETE.COM.TR

​Diyanet İşleri Başkanı Sayın Mehmet Görmez,

Her ne kadar "ibret-i alem için o aracı iade edeceğim" şeklindeki sözlerinizin anlamı pek anlaşılmamış olsa da trilyonluk makam aracınızı iade etme yolunda vermiş olduğunuz karar sevindirici.

Gerçekten de bu tavır Saraylara çöreklenenlere, trilyonluk makam araçlarıyla gezenlere "ibret" olmalı.

Ne var ki KARŞI GAZETE'nin gündeme getirdiği 'lojmanınıza yaklaşık 500 milyarlık tadilat yaptırıp, banyonuza masaj terapili jakuzi koydurduğunuza' ilişkin haberimiz için "Ben hayatımda bu nedir bilmem. Böyle bir şey olabilir mi? Bunlar yalan ve iftiradır" diyorsunuz.



1. Biz kimseye iftira atmayız sayın Görmez. Sizin kadar din konularına hakim olmasak da inancımız da var etik kaygılarımız da. Bir de biz insan hak ve hukukuna çok saygılıyızdır.

2. Şimdi siz evinizde böyle bir tadilat ve jakuzi olmadığını söylüyorsunuz. Biz de haberimizin arkasında duruyoruz. Bunun çözümü kolay. Ankara Temsilcimiz Burcu Oral Evren'i lojmanınıza davet edin ve devlete ait bu konutu gezdirin. Gezdiği yerleri fotoğraflamasına da izin verin.

3. Eğer gerçekten sizin dediğiniz gibi ise biz sizden ve bütün yurttaşlardan "yanlış haber verdiğimiz için" özür dileyelim.

4. Yok bizim haberimiz doğru ise -ki biz haberimizin sonuna dek arkasındayız- siz lojmanınızı saray yavrusuna çevirtip jakuzilerle donattığınız için değil, bu topluma alenen, gözünün içine baka baka yalan söylediğiniz, görevini yapan insanlara iftira attığınız için derhal Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan istifa edin.

5. Çünkü sizin de söylediğiniz gibi "O sarık leke kabul etmez."

karsigazete.com.tr
  • Ali Bilir
    Sarık Ali Bilir - 7 Mayıs 2015 Kim demiş "o sarık leke kabul etmez". Bilakis her türlü pisliği örtmek için kullanılır.
  • Hakan Haci
    Diyanet Hakan Haci - 7 Mayıs 2015 Diyanete hiç bir konuda artık güvenmiyorum.

:

:

:

:

"​Diyanet İşleri Başkanı Sayın Mehmet Görmez'e çağrı" hakkında Tweetler

DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ