Lüks jakuzi de iade edilecek mi?

1 milyonluk aracı iade edeceğini söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, milyarlık jakuzisini de iade edecek mi?
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1 milyonluk araç iddiaları hakkında konuştu. Aracı iade edeceğini söyleyen Görmez, Habertürk TV canlı yayınında şunları söyledi:

MEVCUT ARAÇLA YÜRÜMEK MÜMKÜN OLMUYORMUŞ




"Bakanlar Kurulu sadece kurumlara belli bir birimin üzerinden araç alınacaksa izin veriyor. O izni valiliklere de veriyor. Araç talebi bizden geldi. Mevcut araçla yürümek mümkün görünmüyordu. Edep el vermediği için daha önce konuşmadım.

Eğer siz bir algı operasyonuyla Diyanet İşleri Başkanı'nı itibarsızlaştırmaya karar vermişseniz, o takdirde sadece Türkiye'de değil Diyanet'in hizmet götürdüğü bütün noktalarda bu adımı atıyorsunuz. Bu haberler yayınlandığı zaman Diyanet İşleri Başkanı o araca binmemiş daha. Bunu gördüğüm an benim için o araç bir mezara dönüştü. Ben bir gün dahi o araca binmedim. Bu sarık leke kabul etmez. Bir nokta leke kabul etmez.

Ben ibret-i alem için o aracı iade edeceğim."


İBRETİ-İ ALEM İÇİN LÜKS JAKUZİ DE İADE EDİLECEK Mİ?

Karşı Gazete olarak gündeme taşıdığımız 'Milletin parasıyla jakuzili masaj keyfi' haberi günlerce sosyal medyayı sallamıştı. 

Haberimizde "Terapi masajlı jakuzi"de yorgunluk atan Diyanet İşleri Başkan'ın bu ve benzeri zevklerinin astronomik bedellere mal olduğunu duyurmuştuk.

HARCAMA SAYIŞTAY RAPORLARINDA

Sayıştay raporlarına göre Görmez’in kullandığı jakuzili lojman için 500.000 TL’ yi aşan bir harcama yapıldı.

ŞİMDİ SORUYORUZ?

Konu ile ilgili basına açıklama yapıp 'İbret-i alem için o aracı iade edeceğim.' diyen Diyanet İşleri Başkanı 'Lüks jakuzi keyfini' de iade edecek mi?
 


 

    :

    :

    :

    :

    "Lüks jakuzi de iade edilecek mi?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ