AKP mitinginde yerde sürüklenerek gözaltına alındı

Ahmet Davutoğlu'nun Ağrı mitingi sonrası Davutoğlu'nu zafer işaretiyle protesto eden ve korumaların saldırısına uğrayan Aygül Nayci, yaşadıklarına ilişkin açıklamada bulundu.
AKP'nin Ağrı mitinginde alana girmek isteyen Aygül Nayci adlı kadın, çantasında göz kalemi olduğu için miting alanına alınmak istenmedi. Daha sona miting alanına girmeyi başarabilen Nayci, yapılan aramayı protesto etmek için zafer işareti yaptı. Zafer işareti yapan Nayci’ye önce alandaki polisler müdahale ederken ardından ise Davutoğlu’nun korumaları saldırdı.

KORUMALAR TARAFINDAN DARP EDİLDİ

DİHA'da yer alan habere göre Nayci, Davutoğlu’nun korumaları tarafından, darp edilmek suretiyle yerde sürüklenerek miting alanının dışına çıkarılarak gözaltına alındı. 

SUÇU ZAFER İŞARETİ YAPMAK

AKP mitingine katılmak için alana girmek istediğini ancak polislerin sıkı aramasına maruz kaldığını belirten Nayci, polislerin çantasında bulunan göz kalemine el koymak istediğini, buna tepki gösterdiği için de alana alınmadığını anlattı. Alana çok zor şartlarda girmeyi başardığını söyleyen Nayci, polislerin aramasını protesto etmek amacıyla zafer işareti yaptığını, zafer işareti yaptığı anda ise bir anda sivil kişilerin etrafını sardığını söyledi. 

YANINDA ÇOCUĞU VARDI

Polislerin kendisine, “Sen provokatörsün, olay çıkartmak için gelmişsin" dediğini aktaran Nayci, çocuğu yanındayken kadın görevliler tarafından darp edildiğini ve yerde sürüklendiğini anlatarak yaşananlara tepki gösterdi. 

    :

    :

    :

    :

    "AKP mitinginde yerde sürüklenerek gözaltına alındı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ