Muharrem İnce, Erdoğan ve YSK'yı adeta bombaladı!

Muharrem İnce, Halk Arenası'nda, 7 Haziran seçimleri öncesi tarafsız davranmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ona göz yuman YSK'yı topa tuttu...
KARŞI GAZETE

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Halk Tv'
de Uğur Dündar'ın Halk Arenası programına katıldı. İnce programda 7 Haziran seçimleri öncesi tarafsız tavrıyla tepki çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bu duruma sessizliğini koruyan YSK'yı bombardımana tuttu.

"O KADAR ÇOK KANDIRILIYOR Kİ GAZOZUNA İLAÇ ATMAYA GEREK YOK"

İnce, Erdoğan için; "Bu cemaat beni kandırdı diyor. Ya kandırılan adamdan bakkal bile olmaz, iflas edersin. Eğer cemaat seni kandırdıysa Obama ve Putin sana neler yapmıştır, doğrusu merak ediyorum. Bu kadar kolay kandırılan birinin gazozuna ilaç atmaya gerek yok diye düşünüyorum" dedi.

"YSK HAPSE GİRECEĞİNİ DÜŞÜNEN KORKAK HAKİMLERDEN KURULU"

7 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olduğunu söyleyen İnce, "Bir an için 20-30 yıl öncesine geri dönelim; televizyon kanallarında Rahmetli Ecevit, Sayın Demirel, Rahmetli Erbakan, Rahmetli Türkeş'in birlikte olup o tartıştıkları günleri hatırlıyoruz. Siyasi parti liderleri televizyonda bir yuvarlak masanın etrafında toplanırlar, seçim bildirgelerini açıklayıp milletten destek isterlerdi. Şimdi öyle bir şey yok. Ben milletvekili olarak AKP'li milletvekillerine desem 'Gelin bir televizyon kanalında tartışalım' diye, kimse gelmez. Genel başkanımız Başbakanı çağırsa gelmez. Meydanlarda konuşan kim? Cumhurbaşkanı...

Eğer bir Cumhurbaşkanı, Başbakanın mitingini iptal edebiliyorsa, meydanlarda televizyon sunucularına cevap verebiliyorsa, muhalefet liderlerine sataşıyorsa, 'HSYK geç kaldı' diyorsa, KKTC Cumhurbaşkanı'na 'Ağzından çıkanı kulağın duysun' diye meydanlarda konuşuyorsa, miting paraları devlettense, seyirci validense, araç devlettense, bu ülkede Anayasa'nın çiğnendiğini okuma yazması olmayanlar dahi bilir. Peki Yüksek Seçim Kurulu ne iş yapar? İşte Yüksek Seçim Kurulu korkak hakimlerden oluşmaktadır. Hapise gireceğini düşündükleri için bunu yapamıyorlar"

DÜNDAR'DAN SERTEL HATIRLATMASI

Bunun üzerine araya giren Uğur Dündar; "Ben söyleyeyim mi ne yapar? Atilla Sertel mesela hiçbir hukuki hata yapmamış olmasına karşın, Atilla Sertel'in adaylığını iptal eder" dedi.

"ELİNDE KUR'AN DİLİNDE YALAN, KURSAĞINDA HARAM, MEYDANLARDA ERDOĞAN"

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anayasa'nın böylesine çiğnendiği, devletin cebinden devletin parasıyla miting yapan bir Cumhurbaşkanı var. Elinde Kur'an'la seçim meydanlarında konuşan birisi. Elinde Kur'an, dilinde yalan, kursağında haram, meydanlarda Erdoğan..."

"23 NİSAN BAŞBAKANI..."

Neden Başbakanın miting yapmasını istemiyor? diye soran İnce'ye programın diğer konuğu Ümit Kocasakal "Çok özür dilerim hangi Başbakan?" diye sordu. İnce bu soruya "23 Nisan Başbakanı..." diye cevap verince salonda alkış kıyameti koptu.

İşte İnce'nin o sözleri...



karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Muharrem İnce, Erdoğan ve YSK'yı adeta bombaladı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete