'Ellerim kırılsaydı AKP'ye oy vermeseydim'

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci-Yazar Eren Erdem seçim çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.
7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erdem'in bugünkü durağı, Küçükçekmece Yarımburgaz mahallesi oldu.

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi esnaflarını dolaşan Erdem, esnaflardan yoğun ilgi görürken hem esnafların sorunlarını dinledi hem de "Kanal İstanbul Projesi" adı altında mağdur edilen mahalle sakinlerinin talepleri ve şikayetleriyle ilgilendi.

"ELLERİM KIRILSAYDI DA AKP'YE OY VERMESEYDİM"

İstanbul Küçükçekmece ilçesi Yarımburgaz mahallesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Rezerv Yapı Alanı" ilan edilmiş, Küçükçekmece Gölü kıyısında, E-5 güneyinde yer alan Yarımburgaz'da 54 hektarlık alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15.11.2012 tarih ve 17687 sayılı Makam Olur'u gereğince "Rezerv Yapı Alanı" olarak belirlenmişti.

Konuyla ilgili mağdur olan mahalle sakinlerini dinleyen Erdem, bu konuya dair Küçükçekmece Belediyesi CHP Meclis üyelerinin konuyu hassasiyet ile yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Vatandaşların "Ellerim kırılsaydı da AKP'ye oy vermeseydim" feryatlarına kulak vererek bu sürecin ve sürecin hukuki boyutlarının hem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hem de Belediye boyutunda yakından ilgileneceğinin de sözünü verdi.

KIZ KURAN KURSU YÖNETİCİLERİ EREN ERDEM'İ MİSAFİR ETTİ

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi esnaf ve sakinlerinin sorunlarını dinleyen Erdem, daha sonra Küçükçekmece Müftülüğüne bağlı Altınşehir Merkez Kız Kur'an Kursu yöneticileriyle bir araya geldi.

Kurs yöneticilerinden kursta yatılı olarak eğitim alan öğrenciler hakkında bilgi alan Erdem, "Türkiye'nin şuanda en önemli sorunu AKP iktidarı eliyle keskinleşen mezhep ayrımcılığıdır.

Bu konuda hepimize çok iş düşüyor. Alevisi-Sünnisi, Yahudisi-Hristiyanı, inananı-inançsızı hepimiz büyük insanlık ailesinin birer ferdiyiz.

CHP olarak biz bu taşın altına elimizi koyuyoruz. Türkiye'yi daha yaşanır bir hale getirmek ve herkesin inancını özgür bir şekilde yaşamasını sağlayacak projelerle yola çıktık. Bu yolsa sizlerinde desteğini istiyoruz" diyerek, Kız Kuran Kursunun yöneticilerinden hem dua hem de destek sözü istedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

    :

    :

    :

    :

    "'Ellerim kırılsaydı AKP'ye oy vermeseydim'" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ