Zabıta, MHP'nin Kaç-Ak Saray afişlerini yırtıyor!

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş 'Ak Saray' ile ilgili afişlerinin zabıta tarafından söküldüğünü, siyasi baskı nedeniyle de reklam şirketinin billboard'lara asmayı reddettiğini bildirdi.
MHP'nin hazırladığı Kaç-Ak Saray ile ilgili billboard afişlerinin zabıta tarafından indirildiği iddia edildi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, reklam şirketinesiyasi baskı olduğunu, şirketin de "Yargı kararı olmadan müdahale edemeyiz" cevabı verince devreye İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin girdiğini belirtti. Karataş, afişlerinin zabıtalar tarafından söküldüğünü vurguladı.

Bu gelişme üzerine reklam şirketinin bu gece asılması beklenen 'Saray' temalı billboard görsellerini asamayacağını bildirdiğini ifade eden Karataş, şu açıklamayı yaptı: "İstanbul'un heryerini SARAY ile ilgili pankartla donatmak farz oldu."

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Turgut da sökülen afişlerin önünde yaptığı açıklamada, "Saray israfı AKP 'nin Türk milletine bir türlü izah edemediği bir israftır. Bu yüzden hukuksuzca yaptıkları işlemle bu gerçeği perdeleyeceklerini sanıyorlar, yanılıyorlar. Bu israfı ve saltanatı Türk Milleti'ne anlatacağız" dedi.
 

    :

    :

    :

    :

    "Zabıta, MHP'nin Kaç-Ak Saray afişlerini yırtıyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete