Kamu kaynakları AKP tekelinde

Denizli Valiliği'nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 13 Mayıs çarşamba günü yapacağı miting için araç görevlendirilmesine ilişkin yazısını, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ortaya çıkardı.
KARŞI GAZETE | ANKARA


"ÖZEL ARACINI MI GÖREVLENDİRİYORSUN Kİ BÖYLE BİR YAZI YAZIYORSUN!"

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Twitter hesabında paylaştığı belgede, "Başbakanlığın talebi" ifadesi dikkat çekiyor... Yani  talebi dogrudan Başbakanlık'ın yaptığı görülüyor.

O BELGEDE NELER YAZIYORDU

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe imzalı belgede “Başbakanlık tarafından talep edilen aşağıda belirtilen araçların (Binek, Minibüs, Connet) şoförü ile görevlendirilmesini, şoförün adı, soyadı, TC numarası, iletişim bilgilerinin bildirilmesi ile araç ve şoförün telefonla talimatlandırılacak tarih, saatte Valiliğimiz Protokol Müdürlüğünde hazır bulunmasını rica edelim” ifadelerine yer verildi.

MUHARREM İNCE'DEN TEPKİ

Muharrem İnce ise bu talebe "Denizli Valisi! Vali Bey AKP Mitingi için Denizli'ye gelecek olan Başbakan'a araç lazımmış, gönderelim mi? Denizli Valisi! Ne vereyim Sayın Valime:) Binek araç mı, Minübüs mü, Connet mi? Vali! Başbakan AKP Mitingi için geliyor, özel aracını mı görevlendiriyorsun ki böyle bir yazı yazıyorsun?" sözleriyle tepki gösterdi.

    :

    :

    :

    :

    "Kamu kaynakları AKP tekelinde" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete