​"13 yılda dünyanın malını götürdüler"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'in Anamur ilçesinde halka hitap etti.
İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Eğer yaşanacak bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceksek sadece benim değil sizin de çalışmanız gerekiyor. Bu mücadelede var mısınız. Mücadelenin yolu çok basit. Geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş bir yurttaşımızı ikna edeceksiniz.
13 yıldır memleketi yönetiyorlar. 6 milyon 200 bin işsizimiz var.

Sizin Türkiye'yi besleyen çok güzel markalarınız var. Aroması güzel tadı güzel bir muzunuz var. Asla ve asla Anamur muzunu çikita muzuna ezdirmeyeceğiz. Herkes de bunu çok iyi bilsin. Nedeni şu bir ülke üretirse çalışırsa güçlü olur.

HERKES KAZANACAK, HORTUMCULAR KAYBEDECEK

Güçlü bir sosyal devlet kuracağız dedik. Herkes kazanacak. Bir grup kaybedecek o grubun adı da hortumcular. Sosyal yardımları kesmeyeceğiz en az 2 katına çıkaracağız. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacağız. Aile sigortası getireceğiz.

BENİM DERDİM RAMAZAN, KURBAN BAYRAMLARINDA DEDELERİN TORUNLARINDAN KAÇMAMASI

Benim derdim bu ülkenin büyümesi, kalkınması. Benim amacım bu ülkede yoksulluğun olmaması. Benim derdin, Ramazan, Kurban bayramlarında dedelerin torunlarından kaçmaması. 13 yılda dünyanın malını götürdüler. Bu ülkeye ahlaklı siyaseti getireceğim. Gazi Mustafa Kemal'in partisini inşallah tek başına iktidar yapacağız.

    :

    :

    :

    :

    "​"13 yılda dünyanın malını götürdüler"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete