Kılıçdaroğlu: "Beceremedin, gideceksin!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Gaziantep mitinginde vatandaşlara seslendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’nin 13 yıldır iktidarda olduğunu belirterek, “Barak Ovası en bereketli ova. 13 yıldır sulama işini beceremediler. Şimdi kalkmış, ‘biz ovayı sulayacağız.’ 13 yıldır başka bir hükümet mi vardı? Başka bir parti mi vardı? Başka bir devlet mi vardı? Beceremedin gideceksin. Beceremedin gideceksin. Göreceksiniz. Antep’i bu bölgenin de, Ortadoğu’nun da markası haline getireceğiz” dedi.

ANKA'nın haberine göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu partisinin Gaziantep mitinginde vatandaşlara seslendi. Gaziantep’te yiğitlerin arasında olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş biri ile sandığa giderek CHP’ye oy vermeye gitmelerini istedi.

Türkiye’de barış ve huzur içinde yaşamak istediklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Başka ülkelerin iç işlerine müdahale etmek istemiyoruz. Türkiye’nin bugüne kadar temel bir özelliği vardı. Ortadoğu’da bir sorun çıkar, sorunun çözümü için, başvurulan adres Türkiye olurdu, Türkiye bir anlamda Ortadoğu’daki barışın, huzurun garantörü bir ülkeydi. Ama bugün Türkiye o ülkelerde sevilmeyen, dışlanan bir ülke. 4 büyük başkentte Türkiye’nin büyükelçiliği yok” ifadelerini kullandı.

-“BAŞKA BİR PARTİ Mİ VARDI?”-

AKP’nin 13 yıldır iktidarda olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Barak Ovası en bereketli ova. 13 yıldır sulama işini beceremediler. Şimdi kalkmış, ‘biz ovayı sulayacağız.’ 13 yıldır başka bir hükümet mi vardı? Başka bir parti mi vardı? Başka bir devlet mi vardı? Beceremedin gideceksin. Beceremedin gideceksin. Göreceksiniz. Antep’i bu bölgenin de, Ortadoğu’nun da markası haline getireceğiz. Yeter ki Antepliler çalışsın. Yeter ki Antepliler üretsin. Biz önündeki bütün engelleri kaldıracağız. Biz Antep’i bu bölgenin bir numaralı cazibe merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasına seçim vaatlerini anlatarak devam eden Kılıçdaroğlu, bugünün Miraç Kandili olduğunu anımsatarak, “Bizim bir özelliğimiz var. Biz kul hakkı yemeyiz ve yedirmeyiz” dedi.

-“CANDAŞLARININ VERGİ BORÇLARINI SİLDİLER”-

 Seçim vaatleri için kaynağı nereden bulacaklarını soranlara tepki gösteren Kılıçdaroğlu, refahı tabana yayacaklarını belirtti. Yoksulluğu tarihe gömeceklerini belirten Kılıçdaroğlu, hiçbir çocuğun yatağa aç giremeyeceğini söyledi. 21. yüzyılda 17 milyon yoksulun Türkiye yakışmadığını anlatan Kılıçdaroğlu, bu yoksulluğu ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Emekliye Ramazan ve Kurban bayramlarında 1 maaş ikramiye vereceklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Çatlasan da vereceğim, patlasan da vereceğim. Kora halinde itiraz ediyorlar. ‘Parayı nereden bulacaksın’ diye. Sen kaçak saray yaparken para var da emekliye gelince mi para yok? Candaşlarının vergi borçlarını sildiler. 3 milyar, eski parayla 3 katrilyon borcu sildin. Onlara para var da emekliye gelince mi para yok? Çocuklarının yatak odalarında dolarları, avroları istiflerken onlara para var da emekliye gelince mi para yok?” dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasını seçim vaatlerini vatandaşlara anlatarak devem etti.
  • dadaş
    DAHA NASIL BECERSİN dadaş - 15 Mayıs 2015 ayıp ettin kemal emi, daha nasıl becersin.

:

:

:

:

"Kılıçdaroğlu: "Beceremedin, gideceksin!"" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete