CHP'li belediye meclis üyesine saldırı

CHP Meclis üyesi Mustafa Usta, Esenler Menderes Mahallesi'nde arabasına binmek isterken saldırıya uğradı.
 CHP Esenler Meclis Üyesi Mustafa Usta kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi. Usta Menderes Mahallesi 312. Sokakta park halindeki arabasına binmeye çalışırken kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. 

Saldırı sonucunda çeşitli yerlerinde yaralanan Mustafa Usta Esenler’de bulunan özel bir hastanede müşaade altına alındı. Saldırının duyulması üzerine bölge Milletvekili Aykut Erdoğdu, Milletvekili Adayı Hülya Güntaş, CHP İlçe Başkanı Cafer Turna ve MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda Partili ve vatandaş hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP İstanbul 2.bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Aykut Erdoğdu yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılması hususunda olayın sonuna kadar takipçisi olacağız ve tüm örgütümüzü sağ duyuya davet nediyorum siyaset kavge mekanizması değil uzlaşıdır dedi.

İlçe Başkanı Cafer Turna hastane önünde yaptığı açıklamada; biz ilçe ve örgüt olarak meclis üyesi arkadaşımızın sonuna kadar yanındayız ve olayında takipçisiyiz. Meclis üyemiz Mustafa Usta’ya yapılan saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyorum dedi.



MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ise yaptığı açıklamada CHP’li Ustaya geçmiş olsun, her kime yapılırsa yapılsın şiddetle kınıyorum. Son zamanlarda Esenlerde hiç kimse güvende değil, Esenlerde hiç kimsenin can güvenliği kalmamıştır dedi.

CHP Meclis üyeleri Kemal Şahin ve Yüksel Kılıç olayı duyar duymaz hastaneye gelerek Ustaya geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Kılıç “Son zamanlarda Esenler’de gelişen olaylardan dolayı bu saldırının arkasında bazı güçlerin olduğunda kuşkuluyum. Olay şuanda adli mercilere intikal etmiş olup olayın sorumluların ve bu kahpe saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce emniyet güçlerimiz tarafında yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini bekliyoruz. Bizler sonuna kadar bu işin takipçisi olacağız” dedi.



Polis, çevredeki güvenlik kamera ve mobese görüntülerini incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da bilgisine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için araştırma başlattı.

Kaynak: 7-24esenlerhaber.com

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li belediye meclis üyesine saldırı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete