Paralar ayakkabı kutularından çıktı: 61 Gözaltı

Kocaeli'de polis, yaptığı operasyonda 1 milyon 177 bin TL ve 79 bin dolar sahte para buldu.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 1 milyon 177 bin 520 TL ve 79 bin 100 sahte ABD Doları ele geçirildi. Olayla ilgili 61 şüpheli gözaltına alınırken, sahte paraların bir bölümünün ayakkabı kutuları içerisinde saklandığı ortaya çıktı.



61 GÖZALTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başta Kocaeli olmak üzere İstanbul, Bursa, Kastamonu, Samsun, Adana, Hatay, Diyarbakır ve Mardin'de yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve parada sahtecilik' suçlarıyla 61 şüpheli gözaltına alındı.

NELER ELE GEÇİRİLDİ?

Operasyon kapsamında 1 milyon 177 bin 520 TL ve 79 bin 100 ABD Doları ile sahte paraları basmakta kullanılan 1 bilgisayar, 2 yazıcı, 27 hologram, 1 kağıt kesme makinesi, 8 sahte mühür, 600 sahte pasaport kağıdı, 2 bin egzoz emisyon ruhsatı, 11 çek, 7 diploma, 2 sahte kimlik, 1 sahte ehliyet, 2 tapu senedi, 9 trafik tescil belgesi ele geçirildi.



15 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden 15'i tutuklanırken, diğerlerinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

AKILLARA 17 ARALIK GELDİ

Operasyon sırasında bulunan paraların ayakkabı kutuları içerisinde saklaması 17 Aralık operasyonun akla getirdi. Hatırlanacağı üzere o operasyonda da ayakkabı kutularında oldukça yüksek miktarda para ele geçirilmişti.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Paralar ayakkabı kutularından çıktı: 61 Gözaltı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete