Arda'nın yeni gözdesi Serenay

Güzel oyuncu Sinem Kobal'la 5 yıl süren olaylı ilişkisinin ardından adı Burcu Esmersoy, İdil Fırat, Diyar Onar ve Aslıhan Doğan gibi pek çok isimlerle anılan efsane futbolcu Arda Turan'la ilgili bomba bir ortaya atıldı
Başarılı oyuncu Sinem Kobal'la evliliğin eşiğine kadar gelmesine rağmen ayrılan ve ayrıldıktan sonra adı birçok ünlü güzel ile anılan, son zamanlarda ise İdil Fırat ile aşk yaşadığı haberleri yapılan başarılı futbolcu Arda Turan'ın yeni gözdesinin Serenay Sarıkaya olduğu öğrenildi.

Başarılı oyuncu Sinem Kobal'la evliliğin eşiğine kadar gelmesine rağmen ayrılan ve ayrıldıktan sonra adı birçok ünlü güzel ile anılan, son zamanlarda ise İdil Fırat ile aşk yaşadığı haberleri yapılan başarılı futbolcu Arda Turan'ın yeni gözdesinin Serenay Sarıkaya olduğu öğrenildi. Başarılı golcünün bir süredir güzel oyuncu ile tanışmak istediği belli oldu.

MESAJ YOLLADI

Sarıkaya ile tanışmayı kafasına koyan Turan, 4-0 yenildiğimiz Brezilya maçının ardından güzel oyuncuyla tanışmak için ‘GQ Türkiye Men of The Year 2014’ün after partisine katıldı. Turan’ın bir gazeteci arkadaşı aracılığıyla da Sarıkaya’ya ‘Tanışmak istiyorum’ mesajı yolladığı öğrenildi

Başarılı futbolcu Arda Turan, Sinem Kobal ile yaşadığı uzun ilişkinin ardından ilk defa güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile anıldı.

Sinem Kobal'la evliliğin eşiğinden dönen Arda Turan'ın isimi sayısız güzelle anıldı.Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un daha önceki sevgilisi sosyetik güzel İdil Fırat'la aşk yaşadığı öne sürülen Turan'ın son gözdesinin oyuncu Serenay Sarıkaya olduğu konuşuluyor.

"TANIŞMAK İSTİYORUM"

Turan'ın, bir süredir yakından izlediği güzel oyuncuyla tanışmak için fırsat kolladığı ortaya çıktı.Sarıkaya ile tanışmayı kafasına koyan Turan, güzel oyuncuyla tanışmak için bir partiye katıldı.

Turan'ın bir basın mensubu arkadaşı vasıtasıyla da Sarıkaya'ya "Tanışmak istiyorum" iletisi yolladığı öğrenildi.Sarıkaya, aynı dizide sevgilisini canlandıran Çağatay Ulusoy ile beraber. Çift, yaz aylarında yaşadıkları ayrılığın ardından ilişkilerine ikinci bir baht vermişti.

Kaynak: HaberTürk

    :

    :

    :

    :

    "Arda'nın yeni gözdesi Serenay" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete