İşte Görmez'in makam aracının gerçek fiyatı ve dekontu!

Erdoğan’ın verdiği rakam da tutmadı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı'nın iade ettiği aracın 330 bin lira olduğunu söyledi. İşte makam aracının gerçek fiyatı ve dekontu...

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Mercedes marka tartışmalı makam aracını iade etme kararı aldı. Ancak bu araç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminden düşmüyor. Erdoğan, Van’daki konuşmasında bu aracın fiyatının 330 bin lira olduğunu söyledi ama verdiği rakam da tutmadı. Lüks aracın fiyatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği rakamın çok çok üstünde.



Sözcü, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e alınan 1 milyon liralık makam aracıyla ilgili resmi yazışmaları ele geçirmiş ve Diyanetin 322 bin liraya alındığını savunduğu aracın fiyatının 1 milyon 006 bin 641 lira 64 kuruş olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Cumhurbaşkanın Recep Tayyip Erdoğan Van’da vatandaşlara seslendi. Erdoğan konuyu burada da Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in iade ettiği makam aracına getirdi.

“NEDİR BUNU FİYATI DİYE SORDUM”

"Çok enteresan ne diyorlar? O Mercedes bunların yapacağı işlerin kaynağıymış. Bir de bedel koyuyorlar. Neymiş, değeri 1 milyon. Eski rakamla 1 trilyon. Böyle bir şey yok. Dün Arnavutluk ziyaretimde, Diyanet işleri başkanımıza “nedir bunun fiyatı” dedim. Söyledi “330 bin lira.” Şimdi bu iftirayı atanların çoğunun altında Mercedes var. Bizim koskoca Diyanet İşleri Başkanlığı’mızda makama tahsisli bir araç olmasından daha doğal ne olabilir."




Kaynak: Sozcu.com.tr
 


    :

    :

    :

    :

    "İşte Görmez'in makam aracının gerçek fiyatı ve dekontu!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete