Yine bir ‘hülooğğ’ vakası

Başbakan Davutoğlu, partisinin Bilecik mitinginde "evet" cevabı beklediği soruya AKP'liler "hayır" diye cevap verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP’nin Bilecik mitingindeki konuşmasında 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu savcısı Celal Kara’nın Adnan Menderes ile ilgili sözlerine göndermede bulunarak “Şimdi paralel çetenin savcısı diyor ki bizi tehdit ederek, bize dönerek diyor ki ‘bunların akıbeti de Adnan Menderes gibi olacak” dedi.

Bu hatırlatmadan sonra Davutoğlu, “Hz. Mevla’nın önünde manen yetişmiş olan Konyalı bir kardeşiniz şehadeti Şeb-i aruz olarak görür mü?” diye sordu, ancak kalabalık “hayır” diye yanıt verdi.

“Evet” cevabı beklerken AKP’lilerden “hayır” diye cevap alan Davutoğlu, “Şeb-i aruz, düğün günü görürüz biz şehadeti düğün günü gibi” diyerek sorusunu kendisi cevaplamış oldu.
  • habib han
    siyasi idamlar kesinlikle zaalimliktir habib han - 17 Mayıs 2015 Siyasi idamlaları türkiye defalarca yaşamıştır insanları biraraya getirmediği gibi kutuplaşmalar olmuş ve halkın bir kısmı bayram yaparken diğer bir kısmı üzülmüş ve karşı tarafa kinlenmiştir bunun sonucundada defalarca cunta idaresi gelmiş ve türkiyenin gelişmesi engellenmiştir ama çok şükür türkiye bunu büyük bedeller vererek atlatmış ve demokrasi mecrasına oturmuştur mısır mursiyi idam ederken 40 defa düşünmelidir zira silah herzaman üstün gelmeyebilir

:

:

:

:

"Yine bir ‘hülooğğ’ vakası" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete