Davutoğlu hediye ayakkabıları iade etti!

Başbakan Davutoğlu'nun,Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Çırağan'da düzenlediği toplantının ardından kendisine hediye edilen ayakkabıyı iade ettiği açıklandı.
Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin’in Başbakan Davutoğlu’na hediye etmek istediği Başbakan’ın “Prensip olarak hediye kabul etmiyorum” diyerek kabul etmediği ancak dedesinin ürettiği ayakkabının bir benzeri olduğunu öğrenince geri çevirmediği ayakkabının daha sonra geri gönderildiği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin’in programdan önce de Başbakanlık özel kalem ve protokol ekibine gelerek Başbakan’a hediye vermek istediğini söylediği, kendisine Davutoğlu’nun hediye kabul etmediği bilgisinin verildiği aktarıldı.



"İADE HENÜZ BİZE ULAŞMADI"


Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin konuya ilişkin olarak ” Başbakanlık ne diyorsa doğrudur. Hediye takdiminin ardından biz oradan ayrıldık. Kendisi de ayrılmıştı zaten. Koruma memurlarından biri ayakkabıyı aldı bizden. İade edilmişse de henüz bize ulaşmadı ” dedi.

Davutoğlu'nun 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu baskınlarında ortaya çıkan ve kamuoyunda gündemden düşmeyen ayakkabı kutuları içindeki dolarlardan sonra kendisine hediye edilen bu ayakkabıyı gelecek tepkileri hesaplayamadan önce geri çevirmeyip sonra iade etmesi, "Başbakanın jetonu geç düştü" yorumlarına neden oldu.

Kaynak: DHA
 

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu hediye ayakkabıları iade etti!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete