​Milletin parasıyla jakuzili masaj keyfi

Kendisine 1 trilyon liraya Mercedes marka makam aracı aldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in lojmanına da ultra lüks bir tadilat yaptırdığı ortaya çıktı.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

Mehmet Görmez'in kaldığı Diyanet İşleri Başkanlığı lojmanına süper lüks bir de jakuzi koydurduğu belirlendi. "Terapi masajlı jakuzi"de yorgunluk atan Başkan'ın bu ve benzeri zevklerinin astronomik bedellere mal olduğu öğrenildi.

Sayıştay raporlarına Görmez’in kullandığı jakuzili lojman için 500.000 TL’ yi aşan bir harcama yapıldığı yansıdı.

BAŞKAN SARAY'A MI ÖZENDİ?

Bilkent’te bulunan Diyanet İşleri Başkanlık Konutu için 500.000 TL’ yi aşan masraflarının bir kısmının Diyanet’in organize ettiği HAC VE UMRE paralarından karşılandığı iddia edildi.

Diyanet’in HAC ve UMRE paralarını bankalarda faizde tutulduğu da alınan bilgiler arasında.

Başkanlık lojmanını saray yavrurusuna çeviren Başkan Görmez'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na öykünmüş olabileceği kaydedildi.

1 MİLYONLUK MERCEDES

Sözcü Gazetesi Görmez'in 1 milyon liralık makam aracının özelliklerini yazmıştı. Habere göre Görmez, Mercedes'ine ekstra özellikler istemiş. Bunların başında da arka koltuk eğlence paketi geliyor. Her türlü multimedya özellik içeren araçta  Play Station'la oyun oynama özelliği bile var.

Cami cemaatinden "Camiye yardım" söylemleriyle toplanan bağışların nereler ve kimlere harcandığı bu bilgilerle netlik kazanmış oluyor.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR
  • cenk
    Milletçe Alkışlıyoruz cenk - 27 Nisan 2015 Sonra gelip CHP parayı nereden bulacak diyorsunuz. Kaçak saray yapmayacak, paraları ayakkabı kutularına doldurmayacak, milyonluk arabalara binmeyecek, her sene bir iki uçak almayacak, çalmayacak, haram yemeyecek... milletin parasını millet için harcayacak.
  • serdar
    yok serdar - 27 Nisan 2015 CHP'nin yolsuzluk yapmayacağının garantisini neye göre veriyorsun. Bu ülkeye ahlaklı insanlar lazım bütün mevkilere. Ahlak olmadıktan sonra kim gelirse kendi kesesini doldurmaya bakar.
  • A. Takan
    Rapor no. kaç? A. Takan - 27 Nisan 2015 Konuyla ilgili sayıştay raporunun numarasını öğrenebilir miyiz?
  • fatih aslan
    belge nerede? fatih aslan - 27 Nisan 2015 Hiç Allah'tan korkunuz, kuldan utanmanız yok mu sizin? Araç haberi birçok kere yalanlanmasına rağmen hala nasıl gerçek diye haber yaparsınız??? Konuta harcanan parayı niye net olarak yazmadınız, jakuziye ne kadar verilmiş niye yazılmadı? Niye bu algı operasyonları? Niye bu AKP-paralel-solcular bu kadar birbirine benziyor ki?
  • Ahmet Ozhan
    Sayistay raaporlarini saklayanlar kim Ahmet Ozhan - 27 Nisan 2015 Fatih Aslan, hadi diyelim bu haber yalan, sen once acikla bakalim neden sayistay raporlarinin alani kac senedir daraltiliyor surekli? neden hukmet sayistay denetiminden kacmak icin elinden geleni yapiyor. yeter artik bu milleti aptal yerine koydugunuz, utanmadan gelmis yorum yapiyor bir de.
  • türkiye cumhuriyeti
    bu ne şimdi türkiye cumhuriyeti - 27 Nisan 2015 Baştan yazayım akp'yi desteklemiyorum. Ama nerede belgeniz, nerede fotoğrafınız, videonuz diye sorarlar. Şimdi asıl soru; Akitten ne farkınız kaldı?
  • rj x
    belge rj x - 27 Nisan 2015 belge soran arkadaşlar, tapeler gibi inkar etmelik mi yoksa yeni şafak işi inanmalık belge mi istiyorsunuz?
  • kaan mert
    ne hale geldik ? kaan mert - 27 Nisan 2015 Türkiye'nin bence en gereksiz kurumu. fakir fukaradan cami önlerinde para toplar sonra faize yatırır kendilerine lojman yaptırırlar. Müslümanız diye gezinirler ortalıkta sonra.
  • muhammet avcı
    haber kaynağınız nedir. bunlar bir söylem mi belgesi varmı muhammet avcı - 28 Nisan 2015 çamur at izi mi kalsın diyorsunuz yani. özgürlük sizin yaptığınız mı. kalemi alan eline her şeyi yazabiliyormu.

:

:

:

:

"​Milletin parasıyla jakuzili masaj keyfi" hakkında Tweetler

DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete