“Davutoğlu’nun kızı eşinden ayrıldı” iddiası

Kulislerde, Sefure Davutoğlu ile Ahmet Özokur'un ayrıldıkları konuşuluyor.
AKP kulislerinde konuşulanlara göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kızı Sefure, Ülker’in kurucusu Sabri Ülker’in torunu olan eşi Ahmet Özokur’dan ayrıldı. Odatv’nin gündeme getirdiği iddiaya göre; Başbakan’ın kızı Sefure eşinin soyadını da kullanmayı bıraktı.

İşte o iddialar;

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile işadamı Murat Ülker çocukluk arkadaşıydı. Bu dostluk yıllar içinde akrabalığa dönüştü. Davutoğlu’nun kızı Sefure, Ülker’in kurucusu Ankara kulislerinde dilden dile konuşulan iddialar çiftin internetteki adreslerine kadar yansıdı.



Sefure Davutoğlu Özokur, twitter hesabının ismini bile değiştirdi. Davutoğlu’nun kızı Sefure; “Sefure Davutoğlu Özokur’un kısaltması olan” “@SefureDO” kullanıcı ismini sadece “Sefure D” olarak değiştirdiği gözlendi.

ÜNİVERSİTE SAYFASI DA DEĞİŞTİ



Sefure Davutoğlu araştırma görevlisi olduğu İstanbul Şehir Üniversitesi’ndeki sayfasında da eşinin soyismini kullanmayı bıraktı. Ahmet Özokur’un da twitter hesabındaki kişisel bilgisinde “@sefureDO nun eşi, Yusuf ile Vera’nın babası” yazısını “Yusuf ile Vera’nın babası” değiştirdiği gözlendi.

    :

    :

    :

    :

    "“Davutoğlu’nun kızı eşinden ayrıldı” iddiası" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ