VIP Torpil Listesine biri el koysun! “AKP: Akrabaları Kollama Partisi“

AKP torpil listesine tepkiler giderek artıyor. MHP'li Vural yaptığı değerlendirmede 'Bal tutan parmağını yalar' deniliyor ama bunlar hamuduyla götürüyorlar." ifadelerinde bulundu.
Burcu ORAL EVREN | KARŞI GAZETE ÖZEL


"VIP TORPİL LİSTESİ, REZALET!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un açıkladığı sınavsız, torpilli atama listesinin üçüncüsüne vatandaşla birlikte siyasilerin de tepkisi büyüyor. 

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, torpil listesini eleştirdi. Karşı Gazete'ye konuşan Vural, İktidar partisi mensuplarını, yasaların arkasından dolanmakla suçladı. 

"Rezalet, kayırmacılık, akrabayı kollama partisi... AKP'ye oy veren milyonlar işsiz ama onların vekalet verdikleri kişiler; yandaşlarını, candaşlarını  hem de sınavlara sokmadan işe sokuyorlar.  Böyle bir adalet olur mu? Gerçekten bu büyük bir zulümdür...

"BAL TUTAN..."

'Bal tutan parmağını yalar' deniliyor ama bunlar hamuduyla götürüyorlar. İş kendilerine geldiği zaman sınavsız işe alarak, kanunu dolanmış, haksızlık yapmışlardır. AKP'nin iç yüzü budur. Bu aslında buzdağının küçük bir yeri görünen... Daha neler var...

"İŞTE TORPİL LİSTESİ ORTADA, ACABA NE DİYECEKLER?"

İşte rüşvet ve yolsuzluk bu... Bu milletvekillerinin vicdanı nasıl acaba? Rüşvet ve yolsuzlukta 'hiç delil bulamadık' diyenler, bu torpil listesi için ne diyecekler? Dolarlar görülüyor, para kasaları görülüyor, herşey tespit edilmiş 'delil yok' diyorlar. İşte torpil listesi ortada, acaba bunlara ne diyecekler? Adalet ve Kalkınma Partisi, iktidardan geçinenlerin, elit bir grubun ele geçirdiği, dar bir çevrenin geçindiği bir düzen kurmuştur..."

Burcu ORAL EVREN | KARSIGAZETE.COM



    :

    :

    :

    :

    "VIP Torpil Listesine biri el koysun! “AKP: Akrabaları Kollama Partisi“" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ