Listeye giremeyen Hatay milletvekili istifa etti

Aday olamayan CHP'liler Twitter'dan tepki gösterdi. Kesin listelerin açıklanmasının ardından Hatay milletvekili Refik Eryılmaz istifa etti.
KARŞI GAZETE  | ANKARA

CHP'nin aday listesinde yer almayan isimler veda ederken Twitter'dan mesajlar paylaştı... Listede yer bulamayan Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz istifa etti. İstifayı, aday olmayan Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün duyurdu. 

Vekillerin bazıları listede olmadıkları için tepki gösterirken, bazıları da  seçmenle ve çalışma arkadaşları ile helalleşti... 

REFİK ERYILMAZ İSTİFA ETTİ, HÜSEYİN AYGÜN DUYURDU

@HuseyinAygun62: Sevgili dostum Refik Eryılmaz az evvel partiden istifa etti. Hatay listesine alınmaması çok yanlıştı. Sanırım bağımsız girecek. Yazık oldu..

KAMER GENÇ: "HALUK KOÇ'UN AÇIKLAMASI YALAN"

Listeye tepki gösterenler arasına Tunceli Milletvekili Kamer Genç de katıldı. Kamer Genç tedavi gördüğü ABD’den, Parti Sözcüsü Haluk Koç’u yalancılıkla itham etti. Genç, basın toplantısında ağır hasta olduğunu iddia eden Parti Sözcüsü Haluk Koç’a Twitter’dan yanıt verdi.  

Kamer Genç @KamerGen1  
Tunceli'de CHP de aday Adaylığı için başvurdum.Aday gösterilmedim.Bunun için kirgin Değilim.Haluk Koç(ağir hasta başvurmadı) demesi yalan.

Kamer Genç @KamerGen1  
Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir partı yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koç un Basina(ağır hastadır.) demesini de kınıyorum.sevinmesin.

HURŞİT GÜNEŞ: ”CHP YÖNETİMİ SEÇİMDEN KAYGILI MI?"

@hursitgunes: Kocaeli’nde önseçim istedik.Çalışmaya başladık.Sonuç görününce Merkez yoklamasına döndü. Liste dışı kaldık. CHP yönetimi seçimden kaygılı mı
 
İZZET ÇETİN: ”CHP, EMEĞE EMEKÇİYE SIRTINI DÖNDÜ"

@chpizzetcetin: CHP emeğe emekçiye  sırtını döndü. Dünyada Emeğin dışlandığı birbaşka sosyal demokrat parti yoktur.

ALİ RIZA ÖZTÜRK: "ÖZÜR DİLERİM..."

@alirizaozturk33: Şimdi CHP'ye sahip Çıkma zamanı. Şimdi ülkeye daha fazla sahip Çıkma zamanı.Hep birlikte CHP'ye sahip çıkalım.CHP'yi iktidar yapalım.

@alirizaozturk33: Milletvekilliğim süresinde içinde Bulunduğumuz gerilim nedeniyle şu veya bu nedenle kırdığım,üzdüğüm insanların tümünden özür dilerim.

@alirizaozturk33: Milletvekilliğim süresinde bana en büyük destek olan başta Eşim,Çocuklarım ve Mersin halkı olmak üzere tüm Halkımıza teşekkürlerimi sunarım

ERDAL AKSÜNGER: "EVE DÖNMEK DE GÜZEL..."

@EAksunger: Biz elimizden geldiğince mücadelemizi ettik,beraber mücadele ettiğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,aday arkadaşlarıma başarılar. ++

@EAksunger: Eve dönmek te güzel,seni bekleyen bir hayat ve zaman. Her şeyden önemlisi Ailem. Son bir söz; üzülme Kamil ,üzülürken de kimseyi kırma.

GÖKHAN GÜNAYDIN: "DOSTLARA SELAM"

@gunaydingokhan: Eşitlik, özgürlük, barış mücadelemiz; sol ahlak, onur ve dayanışma temelinde, dün olduğu gibi yarın da sürecek. Dostlara selam olsun..

FARUK LOĞOĞLU: ”HAYIRLI OLSUN"

@OFarukLogoglu: CHP'nin adayları belli oldu.  Hayırlı olsun. Türkiye'nin yeni bir iktidara ihtiyacı var.

FAİK TUNAY: "ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA KAMUOYUNUN KARŞISINA ÇIKIP..."

Listede olmayan ve cemaate yakın olduğu söylenen isimlerden Faik Tunay'ın Twitter mesajında "Çok kısa bir süre sonra kamuoyunun karşısına çıkıp, bazı şeyleri netleştireceğim" demesi merak uyandırdı...

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Listeye giremeyen Hatay milletvekili istifa etti" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ