​IŞİD'de sahte operasyon mu düzenlendi?

Emniyetin'in Konya'da düzenlediği IŞİD operasyonunda soru işaretleri...
KARŞI GAZETE | ÖZEL

IŞİD'E SAHTE OPERASYON MU DÜZENLENDİ?


Ankara katliamından sorumlu tutulan IŞİD'e yönelik birkaç ilde operasyon düzenleyen Emniyetin, Konya'da gözaltına aldığı kişiler hakkında ilginç gerçekler ortaya atıldı...

"İSİMLERİ TEK TEK BİLDİRDİM, HİÇBİRİ GÖZALTINA ALINMAMIŞ!"

Konya'daki IŞİD yapılanmasını yakından takip eden, IŞİD'e katılanların isimlerini yaklaşık 2 buçuk yıl önce tek tek açıklayan CHP'nin eski Konya Milletvekili Atilla Kart, Emniyet'in operasyonunda ilginç  ayrıntılara dikkat çekti.

Gözaltına alınan 32 kişinin içinde, örgütün elebaşıları ya da yöneticisi olarak tespit ettikleri  isimlerin hiçbirinin olmadığını açıklayan Kart, Karşı Gazete'ye şu bilgileri aktardı:

"IŞİD YÖNETİCİLERİ NİYE LİSTEDE YOK?"

"Şimdi gerçek isimlerini Emniyettin çok iyi bildiği ama benim kodlayarak size aktaracağım mesela...  M.D. , Z.D. , İ.K., F. K., U. B., M. G.,  İ. B, E. H. diyerek tek tek adını, yerini bildirdiğimiz kişiler, bu operasyonda yakalanmamış... IŞİD yöneticisi olduğu bilinin kişilerin hiçbirinin adı gözaltı listesinde yok!

IŞİD'in Konya yapılanmasının yöneticileri olarak Konya'daki adreslerini, Gaziantep'teki toplanma yerlerini,  hatta Elbeyli ve Çobanlı'dan geçiş yaptıkları bilgisini hepsini Emniyet'e bildirmiştik...

Son operasyon Konya merkez ve Çumra'da  ağırlıklı olarak yapıldı. Yine listede lider konumunda olarak bildirdiğimiz H. C. gözaltına  alınmamış...  B.A., A.A adlı iki kişi bir yıl önce 12 kişiyi IŞİD'e götürdü. Bu kişilerin 8’i öldü, 4’ü döndü ama bu adamlar hakkında da Emniyet yeni düzenlediği bu operasyonda işlem yapmamış!

"FAALİYET ADRESLERİNİ TEK TEK AÇIKLADIK..."

Konya, Karatay'da Kızılay Hastanesi civarı bu kişilerin toplanma yeridir... Daha yeni cumartesi günü toplanıp faaliyet gösterdiler... Eski Garaj yakınındaki Tevhid Dergisi Tabelası hala duruyor... Orada da dönem dönem çok  yoğun faaliyet gösteriliyor...

"IŞİD'İN LİDER KADROSUNA OPERASYON YAPILMIYOR!"

Sonuç olarak bizim iki buçuk yıl önce ulaştırdığımız bilgilerin hepsinin somut ve doğru olduğu ortaya çıktı ama ne hikmetse IŞİD operasyonu denilen operasyonda bu kişiler ve yerlere operasyon yapılmıyor! Bu durumda bu yapıyı ve  ilişkileri, toplantıları himaye eden bir mülki idareden ve iktidardan söz etmek zorundayız. Asıl kadroya yönelik operasyon yapılmadığı gibi bu tablodaki olaylar uzaktan seyredilmekle yetiniliyor. Gerçek bir operasyon yapmayanlar, seçim öncesi  oy devşirmeye çalışıyor..."

Burcu oral evren | Karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​IŞİD'de sahte operasyon mu düzenlendi?" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete