​Aykut Erdoğdu'dan çarpıcı iddia!

"Kayyum aslında Sabah- ATV'ye atanmalı!"
KARŞI GAZETE | ÖZEL

"ASIL KAYYUM ATANMASI GEREKEN YER SABAH- ATV!"


Sabah gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan'ın, Boyner Grubu'nun şirketin içini boşalttığını iddia ederek sosyal medyadan  "Boyner'in holdingine de kayyum atanır mı... Şirketinin içini boşaltmış da... Gezi'lerde provokasyon yaparken mi boşalttı şirketlerini yoksa." sözleriyle kayyum talebinde bulunmasına, CHP'li Aykut Erdoğdu'dan tepki geldi.

Boyner Grubu'na, kayyum çağrısı yapan Şaban Arslan'a, Karşı Gazete'ye yaptığı açıklama ile seslenen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, "asıl kayyum atanması gereken yer Sabah- ATV Grubu" diye konuştu.

"KAYYUM ATANSIN, KREDİ USULSÜZLÜKLERİ VE RÜŞVET İDDİALARINI ARAŞTIRSIN"

"ATV Grubu'nun satın alınmasında kullanılan kamu bankaları kredileri ve bu kredilerde yapılan usulsüzler, Sabah- ATV Grubu'nun TMSF satışı ve beşli havuz çetesinin grubun alımı sırasında 630 milyon dolar rüşvet verdikleri  iddiası araştırılmamıştır!" diyen Aykut Erdoğdu, Türkiye'de bir kuruma kayyum atanacaksa birçok şaibeli hukuksuz işlem ve rüşvet iddiasının merkezinde duran ATV- Sabah Grubu ile işe başlanmalı." "yorumu yaptı.

İktidarın,  'bir düşman ceza hukuku' uyguladığını öne süren Erdoğdu, " Bu işin sonu hayır değil ama Türkiye'nin kalan yüzde ellisi köleliğe razı olmayacak." ifadesini kullandı.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​Aykut Erdoğdu'dan çarpıcı iddia!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete