Fuhuş İddialarını da Meclis Araştıracak...

Vekillerin işi zor... Eski Bakanlarla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını araştırmak üzere kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'nda vekiller, Bakan çocuklarının karşı karşıya kaldığı fuhuş suçlamalarını da inceleyecek...
ÖZEL | KARŞI GAZETE

Eski Bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Egemen Bağış hakkındaki yolsuzluk ve rüşvet iddialarını araştırmak için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu, fuhuş iddialarını da aydınlatmaya çalışıyor.

Karşı Gazete, bakan çocuklarının içinde olduğu öne sürülen suç örgütünün, eski Bakan Zafer Çağlayan ile olan bağlantısını konu edinen iddianameye ulaştı. O iddianamede Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ın da isimleri geçiyor.

DUBAİLİ EMNİYET GÖREVLİLERİNE KADIN...


Savcılar; Rıza Sarraf ve Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında yer aldığı 32 şüphelinin kurduğu suç örgütü aracılığıyla, Dubaili emniyet görevlilerine kadın sağlandığını öne sürüyor.

Söz konusu iddia, "İstanbul’da lüks otellerde kadın sağlayarak fuhuşa aracılık ettikleri anlaşılmıştır" ifadesi ile iddianamede yer alıyor.

DUBAİLİ EMNİYET GÖREVLİLERİNİ NEDEN HOŞ TUTMAYA ÇALIŞMIŞLAR?

İddianamedeki şüphelilerin "İran’a uygulanan ambargoyu aşarak İran’ın Türkiye’deki parasını İran’a taşımak ve  sıcak para ihtiyacını karşılamak üzere geliştirdikleri (yeni) sistemle, Dubai ile İran arasında gerçekte olmayan ihracatlara dair Halk Bank’a sahte belgeler sunarak transit gıda/ilaç ticaretiyle komisyon karşılığında para taşımacılığı yaptıkları" suçlaması da Dubai'deki emniyet güçleri ile ilişki kurulmuş olabileceği savını doğruluyor.  

Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da adı, bu iddialar nedeniyle söz konusu iddianamede geçiyor...

Burcu Oral Evren | KARSIGAZETE.COM





    :

    :

    :

    :

    "Fuhuş İddialarını da Meclis Araştıracak..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ