Mirgün Cabas'tan Savcı Sayan'a tarihi kapak!

Mirgün Cabas’la Her Şey programında Cabas ve AKP’li aday Savcı Sayan birbirine girdi, yayına ara verildi.
Deniz Baykal'ın sağ kolu Savcı Sayan'ın AKP'den aday gösterilmesi gündemi sarmıştı. Mirgün Cabas konuyla ilgili konuşmak için Sayan'ı CNN Türk’te yayınlanan Her Şey programına davet etti.

Program devam ederken AKP milletvekili adayı Savcı Sayan ile Mirgün Cabas arasında ipler bir anda gerildi.

Mirgün Cabas’ın Savcı Sayan’a CHP’den AKP’ye geçişini ve Deniz Baykal istifa ettiğinde ağladığını hatırlatması üzerine “Kılıçdaroğlu’nun Cemaate yakınlaşması kadar keskin değildir” cevabını verdi. Sayan, ardından Doğan Medya Grubu’nun hükümet için ‘nifak tohumları‘ eken bir yayın çizgisi içinde olduğunu söyleyerek ses tonunu yükseltip suçlayıcı konuşmasını sürdürdü.

CABAS'TAN SAYAN'A KAPAK!

Bağırışlarla eleştirilerini sürdüren AKP’li vekil adayına Mirgün Cabas’ın “Partiniz için o kadar önemli olsaydınız yedinci sırada aday gösterilmezdiniz” demesi üzerine gerginlik had safhaya ulaştı.

YAYINDAN ALINDI

Savcı Sayan bunun üzerine Cabas’a Savcı Mehmet Selim Kiraz, rehin alındığında krize dönüşen tweet’ini hatırlatarak “Sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz” dedi. Cabas da "Bunu sizi programa davet ettiğimde telefonda da söyleyebilirdiniz. Buraya Türkiye'nin önünde yapmakla şov yapmak niyetinde olduğunuz anlaşılıyor" dedi. 

Sayan'ın bağırış çağırış içerisinde geçen konuşmasını sürdürmesi üzerine bu duruma daha fazla tahammül edemeyerek Cabas "Şimdi ya siz sesinizi kesin ya da ben sizi yayından alacağım" dedi. Sayan'ın bağırışlarını sürdürmesi üzerine Cabas, Sayan'ı yayından alıp, reklam arasına gitti. 

Mirgün Cabas reklam dönüşünde ise olanlar için "Az önce talihsiz bir tartışma yaşandı. Ben kendi adıma izleyicilerimizden özür diliyorum" dedi.

İşte o anlar...


 

 

    :

    :

    :

    :

    "Mirgün Cabas'tan Savcı Sayan'a tarihi kapak!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete