AKP Twitter'a reklam verdi

İlk önce anketlerde daha sonra meydanlarda kan kaybetmeye başlayan AKP'ye bir darbe de sosyal medyadan geldi.
KARŞI GAZETE

BU SEFER TROLLER DE KURTARAMADI


Twitter'da maaşlı binlerce Troll'e rağmen organik olarak Türkiye gündemine giremeyen, girse bile listede uzun süre kalamayan AKP, çareyi parayı bastırıp 1. sırayı (görüntüde de olsa) satın almakta buldu.

KAÇINILMAZ SON

Troller'e destek için oluşturulan ekip de istenilen sonucu vermeyince AKP için Twitter'a sponsor reklam vermek kaçınılmaz oldu.

ERDOĞAN'IN SKANDAL SÖZLERİ 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesi yaptığı mitingler için “Devletin parasıyla geziyorum. Bu, benim hakkım” demişti.

PEKİ ERDOĞAN BU SÖZLERİ DUYMAK İSTER Mİ?

Şimdi sıkça kullandığı twitter hakkında Erdoğan Başbakanlığı döneminde şu sözleri sarf etmişti: "Şu anda Twitter denilen bir bela var, yalanın daniskası burada. Sosyal medya denilen şey aslında şu anda toplumların baş belasıdır"

MERAK EDİLEN SORU

Sorulması gereken iki soru var. Birincisi bu reklamlar için hangi bütçe kullanılmıştır? İl il devletin imkanlarıyla gezen Cumhurbaşkanı ve Başbakan bu konuda da güvensizliğe sebep olmaktadır. 

İkinci soru; asıl işi sosyal medya çalışmaları ve algı operasyonları olan Ak Troller başarısız olduğu için mecbur kalınan bu sponsor etiket reklamı ücreti trollerin maaşından kesilecek midir?

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "AKP Twitter'a reklam verdi" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ