​TRT Spor'da bile Erdoğan'ı övdüler

Ersin Düzen ve Kaya Çilingiroğlu, Erdoğan ve ’Yeni Türkiye’ övgüsünde hızını alamadı.
51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda dereceye giren ünlü pedal Mark Cavendish'in Cumhurbaşakanı Erdoğan'a tepki göstererek podyumu terk etmek istedi.

Söz konusu iddiaya cevap TRT 3 ve TRT 1'de ortak yayınlanan 'Stadyum' programından geldi. Programın sunucusu Ersin Düzen, söz konusu iddianın 'yalan' olduğunu görüntülerle anlatmaya çalışırken, Kaya Çilingiroğlu ve Ersin Düzen isim vermeden AKP döneminde yapılan spor organizasyonları ile ülkenin tanıtımının yapıldığı ve değerinin arttığını vurguladılar.

'ÇOCUKLARINIZA ESKİ TÜRKİYE'Yİ ANLATIN'

Söz konusu haberlere oldukça kızdığını saklamayan Ersin Düzen, izleyicilere de 'Yeni Türkiye'yi anlaması için çocuklarınıza eski Türkiye'yi anlatın' dedi. Kaya Çilingiroğlu ise "Birine duyduğunuz nefret, sizi doğruyu görmekten alıkoymasın' diyerek Erdoğan'a duyulan nefret nedeniyle Türkiye'de gerçekleşen önemli gelişmelerin görmezden gelindiğini savundu.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr
  • cemil dağlı
    Ersin ve Kaya Çilingiroğlu, Erdoğan ve ’Yeni Türkiye’ övgüsünde kontrolsüz hız cemil dağlı - 4 Mayıs 2015 günlerce aylarca spora siyaset sokan ve sokmaya çalışanları yeren Ersin Düzen ve üçlüsü ne olduda dün akşam siyasetin içine düştüler. zevkle izlediğimiz spor programına böyle görüntü ve yorum koymak; tarafsızlığını iddia edenler için, doğru mu..

:

:

:

:

"​TRT Spor'da bile Erdoğan'ı övdüler" hakkında Tweetler

DİĞER MEDYA HABERLERİ