Meclis'te 'böcek' krizi!

CHP'li Mustafa Balbay ve Özgür Özel'in odalarında yapılan aramada dinleme cihazı ( böcek) bulunduğuna dair sinyal alınması üzerine, CHP yönetimi harekete geçti.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

BAYKAL: "YENİ BAŞKAN'IN İLK İŞİ BÖCEK"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Geçici Meclis Başkanı olan Deniz Baykal'ı odasında ziyaret ederek, Meclis'te kapsamlı bir arama yapılması talebini iletti. 

Bütün milletvekillerinin 'dinlenme' kaygısı taşıdığını böyle bir şüphe ile rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmanın mümkün olamayacağını  belirten Gök'e, Baykal da destek verdi. 

EMNİYETTEN UZMAN EKİP İSTENDİ

Karşı Gazete'nin edindiği bilgiye göre Baykal, "Yeni dönemle birlikte Meclis'te bütün milletvekili odaları, toplantı odaları, bilgisayarlar, prizler ve Meclis Başkanlığı'nın 'böcek' şüphesine karşı aranması gerekiyor" diyerek, yeni Başkan'ın ilk işinin Meclis'te böcek araması olacağını ifade etti. 

Bu arada Meclis'teki arama ekipmanının yetersiz kalması nedeniyle, Meclis Başkanlığı Emniyet'ten ikinci bir uzman ekip istedi. 

"BAŞKAN SEÇİLİRSEM TALİMATI BEN VERECEĞİM"

"Teknolojik imkanların sonuna kadar kullanarak milletvekili odaları güvenli bir ortama getirilmesi çok önemli bir görev olduğunu düşünüyorum, burada görev yapan insanlar kaygı taşımamalı..." diyen Baykal, "Meclis Başkanı seçilirsem arama talimatını ben vereceğim, ben olmazsam da bu talebi ileteceğim" ifadesini kullandı.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Meclis'te 'böcek' krizi! " hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete