Geçen hafta Belçika'da öldü, Erzincan'a mı gömüldü?

Birçok cinayet, adam kaçırma olayına karıştığı, MİT ve JİTEM ile bağlantılı çalıştığı öne sürülen ve kamuoyunda “Yeşil” olarak da bilinen Mahmut Yıldırım'ın, geçen hafta öldüğü ve Erzincan'a gömüldüğü öne sürüldü.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

"YEŞİL" KOD ADLI MAHMUT YILDIRIM'A NE OLDU?

CHP Erzincan Milletvekili Erdoğan Özyalçın, Belçika basınında yer alan iddiaları Türkiye'ye, TBMM'ye taşıdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi hazırlayan Özyalçın, şu ifadelere yer verdi.

 "Belçika’da kanserden öldüğü ifade edilen Mahmut Özer adlı bir kişinin cenazesi bir arkadaşı tarafından Türkiye’ye getirilip seçim bölgem olan Erzincan’da toprağa verilmiştir. Sözü edilen kişi hakkında Belçika’da yayın yapan bazı yayın organları ve sosyal medyada bu kişinin aslında “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım olduğu ileri sürülmüştür.

Bu çerçevede;

OTOPSİ YAPILACAK MI?

1.      Susurluk skandalından bu yana adı kamuoyunda tartışılan, pek çok davanın “kilit ismi” konumunda bulunan, yıllardan beri yakalanamayan “Yeşil” kod adlı Mahmut YILDIRIM’ın akıbeti nedir?

2.      Mahmut YILDIRIM kimdir? Devletin bazı kurumları ile ne tür bir ilişkisi vardır?

3.      Sözü edilen kişi, genelde devleti özelde ise güvenlik güçlerini zan altında bırakmasına ve hakkındaki iddialara rağmen, neden hala yakalanamamıştır veya yakalanamamıştır?

4.      Terzibaba Mezarlığı’nda toprağa verilen Mahmut ÖZER kimdir? Sözüne edildiği gibi aslında bu kişi “Yeşil” kod adlı Mahmut YILDIRIM mıdır?

5.       Söz konusu iddialar araştırılacak ve kamuoyu ile paylaşılacak mıdır? Mahmut ÖZER'in cenazesine otopsi yapılacak mıdır?

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Geçen hafta Belçika'da öldü, Erzincan'a mı gömüldü?" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete